vineri, mai 3, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEFata de 14 ani a fugit dar bărbatul a prins-o. Un băiat,...

Fata de 14 ani a fugit dar bărbatul a prins-o. Un băiat, venit pe la spate, i-a dat pumni în cap bărbatului. Petroșani, România

O fată și doi băieți au fost arestați pentru 30 de zile după ce au tâlhărit un bărbat pe o stradă din municipiul Petroșani.

O fată de 14 ani și doi băieți, unul de 18 ani și altul de 16 ani, au tăbârât pe un bărbat care tocmai scosese bani de la un bancomat. Cei trei tineri l-au trântit la pământ și i-au luat din buzunar suma de 1.000 de lei, după care au luat-o la fugă. Bărbatul a încercat să-i prindă, dar a pus mâna doar pe minoră, moment în care unul dintre cei doi tineri l-a lovit cu pumnii, lăsându-l inconștient pe stradă.

Polițiștii au investigat și le-au dat de urmă infractorilor

„În urma cercetărilor efectuate în cazul comiterii, a unei infracţiuni de tâlhărie, poliţiştii Poliţiei Municipiului Petroşani au reuşit identificarea a trei tineri, bănuiţi de comiterea faptei reclamate.

În acest caz, poliţiştii au stabilit că persoana vătămată, un bărbat de 42 de ani, a retras în după-amiaza zilei de 12 ianuarie 2023 o sumă de bani de la un ATM situat pe raza municipiului Petroșani, iar în timp ce se deplasa pe Aleea Poporului, a fost abordat din spate de un grup de 3 tineri (doi băieți și o minoră) care l-au trântit şi l-au deposedat de 1.000 de lei, pe care îi avea în buzunarul pantalonilor.

Ulterior, cei trei au fugit, fiind urmăriți de persoana vătămată care a oprit-o pe minoră, încercând să o imobilizeze, însă unul dintre tineri i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnul, situaţie în care bărbatul a căzut şi a rămas la pământ în stare de inconştienţă, după care tinerii au fugit”, au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Prinși și arestați pentru 30 de zile

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Petroșani, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Petrila, au organizat, luni, 16 ianuarie, o acţiune în urma căreia i-au depistat pe ce trei tineri, toți din orașul Petrila, care au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Petroșani, în vederea continuării cercetărilor.

Față de aceștia poliţiştii au luat măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, iar marți, 17 ianuarie, cei trei au fost prezentați magistraţilor, care au dispus faţă de tânărul de 18 ani şi faţă de minora de 14 ani, măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile, în timp ce faţă de minorul de 16 ani a fost dispusă măsura arestului la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile.

Sursa: IPJ Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente