miercuri, mai 15, 2024
No menu items!
AcasăOPINIIO fasole la Castel

O fasole la Castel

Aflu ”pe surse” că un fost multicultural, actualmente condamnat penal, a câștigat organizarea chefuielii de 1 Decembrie la Castelul Corvinilor din Hunedoara.

O fi ori n-o fi adevărat, dracu știe, că nici sursele nu mai e ce-a fost, nenea, s-a stricat piața de zarzavaturi cu covizii eștiea, nu s-a prea făcut recoltă.

Zicem c-ar fi adevărat.

Fin telectual, de-ăla de nu se putea c*ca dimineața până nu asculta cinci minute de Wagner și care nu bea cafeluța decât cu degețelul ridicat, multiculturalul, adorator de-al lui Petru gel Mare, organizează acum petrecere de 200 de persoane, la Castel, cu patriotice, preclasice, prinți și domnițe și, ăăă, fasole cu cârnați.

O fasole la Castel.

Gratis, abăr normalisch!, pentru tătă elita muncipiului.

Trăiască Marea Unire!

Fie el sănătos și invitații aibă tranzitul ușor. Nu ieste boabe de fasole câți telectuali cu ștaif care să pună botul la ceaun găsești prin castele.

Știrea, însă, mi-a dat idei.

Fratili meu, Ștefan Ciocan, Dumnezeu să-l aibă în pază, îmi spunea, pe ultimul (da, ultimul) nostru drum spre București, că vrea să scrie o carte care s-ar fi chemat ”Manele și caviar”.

Despre telectualii asudați, doamnele în rochii de lame argintiu, cu miros de naftalină și transpirație, făcându-și vânt cu evantaie de struț african din China și ei, cu papion, scărpinându-se, discret, în cur.

N-a mai apucat.

Îți promit, frățioare, că dacă m-o mai îngădui Dumnezeu ceva timp, să pun în pagini ideea ta. Marfa e aceeași.

Dar titlul va fi ”La o bășină cu Wagner”.

Alin Bena

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente