joi, mai 30, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăMinistrul Turismului a inventat "judeţul Moldova"

Ministrul Turismului a inventat „judeţul Moldova”

„În noua calitate de reprezentare, în fond, a județului Moldova… a judeţului Suceava și a regiunii Moldova în Guvernul României, voi încerca în primul și în primul rând ca prin acțiunile pe care le voi desfășura la nivel central să promovez în continuare acest ținut.” – a declarat Daniel Constantin Cadariu, ministrul pentru IMM şi Turism, senator PNL de Suceava (!).

Acesta are 54 de ani și, potrivit CV-ului său, Daniel Cadariu a terminat Liceul de Informatică Grigore Moisil din Iași, iar ulterior și-a continuat studiile la Facultatea de Mecanică, Secţia Maşini Termice, Institutul Politehnic Iași, specializarea inginer. 

În CV, Daniel Cadariu nu a precizat când a terminat facultatea. Din informațiile prezentate de actualul ministru al Antreprenoriatului şi Turismului reiese că acesta a intrat în câmpul muncii destul de târziu, mai exact la 29 de ani. 

Din anul 1996 și până în 2005, Daniel Cadariu a deținut funcția de contabil, iar în perioada 2005-2008, acesta a fost expert în Corpul de control al ministrului în cadrul Ministerului Internelor și Reformei administrative.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente