vineri, aprilie 19, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEOra 3 noaptea: Buni, dormi? Da. Dă-mi bani să-mi iau telefon! N-am....

Ora 3 noaptea: Buni, dormi? Da. Dă-mi bani să-mi iau telefon! N-am. Trăznească Mniezo…! JAP! POC!

Hunedoara. Dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie și ordin de protecție provizoriu emis de polițiști  față de un bărbat în vârstă de 41 de ani care și-a lovit bunica de 90 de ani și a înjurat-o.

În data de 17 august 2023, în jurul orei 09:50, la sediul Poliției Municipiului Hunedoara s-a prezentat o femeie în vârstă de 90 de ani, din Hunedoara, care a reclamat faptul că, în jurul orei 03:00, în timp ce se afla acasă, nepotul său, în vârstă de 41 de ani, care locuiește împreună cu ea, a trezit-o din somn pentru a-i solicita o sumă de bani, în vederea achiziționării unui telefon mobil.

Femeia a specificat faptul că a avut o discuție în contradictoriu cu nepotul său, deoarece nu a vrut să-i acorde acea sumă de bani, iar din acest motiv nepotul său s-a enervat și a început să îi adreseze injurii și a lovit-o.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie și au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat.

Sursa: IPJ Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente