joi, mai 30, 2024
No menu items!
AcasăAdministrațieNoul viceprimar al municipiului Hunedoara este Mircea Marcel Popa (PSD)

Noul viceprimar al municipiului Hunedoara este Mircea Marcel Popa (PSD)

În cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului Local ce a avut loc astăzi, Mircea Marcel Popa a fost ales viceprimar al municipiului Hunedoara, post devenit vacant după dispariţia prematură a viceprimarului Cătălin Florin Olar, în 28 ianuarie.

Mircea Popa este de profesie inginer şi a mai fost viceprimar al Hunedoarei în perioada 2000 – 2004. În perioada 2016 – 2020 a fost consilier judeţean, iar din 2020 este consilier local al municipiului Hunedoara.

Tot astăzi, componenţa Consiliului Local Hunedoara a fost completată de domnul Mircea Florea (foto dreapta), membru supleant pe lista Partidului Social Democrat.

„Domnul Mircea Marcel Popa a fost propunerea mea pentru postul de viceprimar, susţinută de grupul de consilieri PSD, în principal datorită experienţei domniei sale în administraţia publică locală. Sunt încrezător că ne va fi de mare ajutor în buna derulare a activităţii Primăriei. Îi urez bun venit în Consiliul Local domnului Mircea Florea. Încă resimţim dispariţia total neaşteptată a bunului nostru coleg şi prieten Cătălin Florin Olar, un om pe care nu-l vom putea uita vreodată, dar suntem obligaţi să mergem înainte”, a declarat primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente