test
sâmbătă, iunie 15, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATENoile condiții de intrare pe teritoriul României care se vor aplica începând...

Noile condiții de intrare pe teritoriul României care se vor aplica începând din 10 decembrie

Noile condiții de intrare pe teritoriul României care se vor aplica începând din 10 decembrie, în scopul protejării sănătății și combaterii răspândirii COVID-19.

Din țări aflate în zonele VERDE și GALBEN:

FĂRĂ CARANTINĂ dacă prezentați dovada vaccinării sau trecerii prin boală;

CARANTINĂ DE 14 ZILE dacă nu prezentați dovada vaccinării, trecerii prin boală sau test RT-PCR negativ efectuat cu cel puțin 72 de ore înainte.

Din țări aflate în zona ROȘIE:

FĂRĂ CARANTINĂ dacă prezentați dovada vaccinării sau trecerii prin boală;

CARANTINĂ DE 10 ZILE dacă sunteți nevaccinați, nu ați trecut prin boală, dar prezentați test RT-PCR negativ efectuat cu cel puțin 72 de ore înaintea îmbarcării sau intrării pe teritoriul României;

CARANTINĂ DE 14 ZILE dacă sunteți nevaccinați, nu ați trecut prin boală și dacă nu prezentați un test RT-PCR negativ efectuat cu cel puțin 72 de ore înaintea îmbarcării sau intrării pe teritoriul României.

Măsurile se aplică în perioada 10 decembrie 2021 – 8 ianuarie 2022, însă normele prevăd o serie de excepții pentru copii, elevii și studenții care învață în România, persoanele aflate în tranzit etc.

De asemenea, măsurile vor fi adaptate inclusiv prin introducerea, începând cu 20 decembrie 2021, a Formularului de localizare a pasagerilor (PLF).

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente