duminică, mai 5, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEINCREDIBIL: Nivelul cel mai de jos în televiziune a fost atins! Fiica...

INCREDIBIL: Nivelul cel mai de jos în televiziune a fost atins! Fiica patronului TV, editorial despre zonele intime ale lui Dan Andronic

Alexandra Păcuraru, fiica patronului condamnat definitiv de la Realitatea Plus, Maricel Păcuraru, este autoarea unui nou derapaj în prime-time la televiziunea tatălui. În emisiunea de luni seară, Alexandra Păcuraru a făcut comentarii legate de anatomia intimă a lui Dan Andronic, proprietarul publicației EvZ.

Alexandra Păcuraru, realizator TV: ”Dan Andronic este foarte mic, este atât de mic, ruşinos de mic”

„Mă cunoaşteţi deja, ştiţi că nu sunt consumatoare de cancan, de picanterii, nu mă interesează, de fapt, intimitatea altora, dar nu pot să nu vă spun că Dan Andronic este foarte mic, este atât de mic, ruşinos de mic”, a spus Alexandra Păcuraru, în monologul de la debutul emisiunii sale de la Realitatea Plus. 

„Şi ca să se răzbune că nu poate să fie bărbat, că nu are cu ce să fie bărbat, a combinat femeile altora. A spart case. La unele a ţinut, la altele nu. La nevasta lui Vîntu, de exemplu, a ţinut. Şi la nevasta lui Motanu a ţinut. Portofelul zic, căci cu altceva cu ce poţi compensa lipsa bărbăţiei, zic.”, a continuat realizatoarea TV, fiica patronului televiziunii. 

Dan Andronic, jurnalist, îi răspunde pe Facebook: ” A aflat că am p… mică.”

”Alexandra Păcuraru, fata lui Tata de la Realitatea Plus,a livrat aseară încă un editorial video care poate câștiga unul din marile premii ale planetei. O mostră de inteligență jurnalistică cum rar am văzut.

Fata lui Tata a vorbit. Și a spus ce știa mai bine, ce a învățat ea la școala de jurnalism Păcuraru & Gușă. Ceva scârbos, cu tentă sexuală. A aflat că am p… mică. Rușinos de mică. De fapt, nici nu pare să existe… Poate că de aici vine faptul că nu vreau să cedez EVZ unui grup de presiune și șantaj.” – a scris Dan Andronic pe pagina sa de Facebook.

Monologul Alexandrei Păcuraru în debutul emisiunii de pe Realitatea Plus, televiziunea tatălui său

„Am fost surprinsă în acest weekend să primesc săgeţi veninoase, culmea din partea unor oameni pe care i-am ajutat cu inima deschisă, atunci când erau disperaţi. Am văzut atacurile din presă la adresa tatălui meu.

Atacuri din partea celui care a dat buzna, neinvitat, la mine acasă.

Celui care stătea ca un căţel flămând la poarta noastră să implore să îşi facă tata timp să-l primească. Fie şi cinci minute. Atât voia.

Tata a fost om şi l-a lăsat pe acest Dan Adronic să intre în casa noastră. Omul a intrat, a început să plângă, a început să implore, să se roage, să-şi facă cruce, că el îîşi mai doreşte să conducă Evenimentul zilei. Şi ce credeţi că a făcut? A început să pupe toate icoanele din casă, stătea în genunci şi implora. 

Acesta este Dan Andronic, dragi români. Un caracter infect ce vine neinvitat la tine acasă, începe să plângă, să ceară susţinere şi mai târziu vine şi împroşcă cu mizerii.

Atunci plângea că vrea să mai rămână şef la o instituţie de presă ce nu îi aparţine. Tata i-a dat o şansă. El a folosit-o cum l-a dus capul şi îmi pare rău că nu pot spune mai multe, pentru că nu am binecuvântarea tatălui să vorbesc despre acest individ, Andronic. Şi aşa am trecut peste cuvântul tatălui şi am dat această replică în faţa naţiunii.

Nu am putut răbda această nedreptate, această răutate. 

Nu ar trebui să fiu surprinsă, mai ales că fostele neveste se plângeau cum că au suferit experienţe de neimaginat provocate de Dan Andronic.

Dezvăluiri dezgustătoare din viaţa acestui individ, ce crede că şi astăzi poţi face un astfel de jurnalism, el se înşeală. Nu ştie că va veni vremea când cititorii lui îşi vor da seama de adevărata lui valoare.

Mă cunoaşteţi deja, ştiţi că nu sunt consumatoare de cancan, de picanterii, nu mă interesează, de fapt, intimitatea altora, dar nu pot să nu vă spun că Dan Andronic este foarte mic, este atât de mic, ruşinos de mic. Şi ca să se răzbune că nu poate să fie bărbat, că nu are cu ce să fie bărbat, a combinat femeile altora. A spart case. La unele a ţinut, la altele nu. La nevasta lui Vîntu, de exemplu, a ţinut. Şi la nevasta lui Motanu a ţinut. Portofelul zic, căci cu altceva cu ce poţi compensa lipsa bărbăţiei zic. 

Iar cei ce astăzi sar în apărarea lui nu sunt decât fripturişti deghizaţi în jurnalişti, care pentru un decont în plus, că e benzină, că e o masă prin oraş, o cazare, trag din acele trompete ruginite să se audă cât mai tare.

Trec peste această replică. Nu puteam să nu transmit acest mesaj public către Dan Andronic, ca toată naţiunea să ştie cine este acest individ. 

Înainte de a vorbi despre tatăl meu că este puşcăriaş, pentru o faptă ce nu a existat, deci a fost închis pe nedrept, motiv pentru care eu, Alexandra Păcuraru, fiica lui cea mare, voi da statul în judecată, să cer să se facă dreptate şi voi cere despăgubiri pentru tot ce a pătimit familia mea.

Andronic însă nu a făcut puşcărie, deocamdată, deşi colcăie de corupţie. Mai bine să te uiţi în curtea ta, să vezi cţte sunt în curs de anchetare, că nu toate nenorocirile făcute de tine, Dan Andronic, vor rămâne veşnic la sertare. 

E momentul resetării. Jurnaliştii ca tine, ca Turcescu, trebuie să fie chemaţi la DNA, la DIICOT, la Poliţie, iar familia ta trebuie şi ea să fie puţin verificată şi apoi să îndrăzneşti să vorbeşti despre familia mea. 

Este valabil pentru toate trompetele statului paralel,complici ai sărăciei naţionale, cei care au minţit poporul cu televizorul.” – a spus Alexandra Păcuraru în monologul de la începutul emisiunii ”România suverană”, pe care o realizează la Realitatea Plus.

Dan Andronic, răspunsul integral pe pagina sa de Facebook

”Alexandra Păcuraru, fata lui Tata de la Realitatea Plus,a livrat aseară încă un editorial video care poate câștiga unul din marile premii ale planetei. O mostră de inteligență jurnalistică cum rar am văzut.

Fata lui Tata a vorbit. Și a spus ce știa mai bine, ce a învățat ea la școala de jurnalism Păcuraru & Gușă. Ceva scârbos, cu tentă sexuală. A aflat că am p… mică. Rușinos de mică. De fapt, nici nu pare să existe… Poate că de aici vine faptul că nu vreau să cedez EVZ unui grup de presiune și șantaj.

Alexandra Păcuraru, jurnalistă, aseară, în direct, în prime-time, la Realitatea Plus: „Nu sunt eu consumatoare de picanterii, nu mă intereseză intimitatea altora, dar nu pot să nu vă spun că Dan Andronic este mic… nu e dotat, chiar rușinos de jos”.

Și ceilalți jurnaliști care și-au manifestat solidaritatea cu noi au probleme în opinia Clanului Păcuraru. Sunt fripturiștii, cu trompeta ruginită…

Trecând peste agramatismele inerente, imediat apar întrebările: De unde știe? Nu a invocat nici o sursă. A cerut și opinia preopinentului? Nu. Păi, asta-i anchetă jurnalistică corectă?

Ați primit o observație fină, de analistă atentă, ușor incomodată că trebuie să facă o asemenea dezvăluire la un post de televiziune serios, cum e Realitatea Plus. Un post la care vin analiști de seamă. Dar care nu poate ceda principiilor care au adus-o în această postură, de dezvăluitoare a marilor probleme ale planetei.

Oare i-a întrebat și pe invitați cum stau cu dotarea sexuală înainte să-i accepte în studiou? Sau dacă faci parte din gașcă, treci examenul automat?

Măi, oameni buni, chiar nu vă este jenă să vă duceți/uitați la o asemenea mizerie?

Un post de televiziune transformat într-o bâtă, numai bună să-i amenințe, șantajeze, înspăimânte pe toți cei care nu cedează dorințelor Clanului Păcuraru. Așa au procedat în cazul Romprest, așa au acționat în cazul B1 TV, așa fac acum, cu EVZ.

O ultimă nedumerire: Păcuraru, cam care este standardul jurnalistic pe care-l aplicați în minunata voastră televiziune, în centimetri sau metri, de la care un bărbat poate fi considerat dotat sexual într-un mod în care să nu se simtă rușinat, abuzat, făcut de rușine, în direct și la oră de vârf, chiar de patroana postului TV?

Dacă e femeie, ce măsurați?

Nu de alta, dar poate vrea și CNA să aplice noul cod de la Realitatea Plus.” – a scris Dan Andronic, proprietarul publicației Evenimentul Zilei, pe pagina sa de Facebook.

DIN ACEEAŞI GAMĂ DE EMISIUNI:

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente