miercuri, mai 22, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEMISTERIOSUL OBIECT ZBURĂTOR care a pus autoritățile pe jar! VIDEO cu corpul...

MISTERIOSUL OBIECT ZBURĂTOR care a pus autoritățile pe jar! VIDEO cu corpul extraterestru

Un meteorit a pus în stare de alerta salvamontiștii din Hunedoara și Gorj, marți seara, în jurul orei 21:47.

După ce, în zona Lupeni-Uricani, pe cer a fost observată o lumină puternică, cu flacără și zgomot, care s-a deplasat în mare viteza către sud, la mică distanţă peste creasta masivului Vâlcan, salvamontiștii aflaţi în tura operativă în bazele Salvamont Hunedoara şi Salvamont Gorj au întrat în alertă, prima supoziție fiind un avion cu probleme.

Situația se anunţa foarte incertă, intrucât nu existau apeluri în Sistemul 112 cu privire la acest eveniment și nici nu era declanșată o alerta de aeronavă cu probleme sau prăbuşită.

Informații și imagini ulterioare le-au permis salvamontiștilor sa își dea seama că este vorba de un meteorit care a urmat o traiectorie către sud (SSE, mai exact), pe linia Stăneşti – Târgu Jiu – Târgu Cărbunești.

Informații care vor apărea în orele următoare ne vor confirma dacă acesta s-a prăbușit în România sau chiar a avut altitudinea și viteza suficientă sa ajungă în Bulgaria sau Serbia.

Sursa video: Salvamont România
Sursa video: Salvamont România

Sursa: Salvamont România – Dispeceratul Național Salvamont

ACTUALIZARE: Meteoritul s-ar putea să fi căzut în Bulgaria. Autoritățile din țara vecină au anunțat că în regiunea Vidin s-a auzit un bubuit puternic. Echipe de poliție au fost trimise imediat în zonă pentru control. Nu există informații care să facă referire la persoane rănite, incendii sau pagube materiale.

DACĂ EȘTI PASIONAT DE OBIECTE ZBURĂTOARE CIUDATE, CITEȘTE ȘI:

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente