sâmbătă, mai 4, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăMOMENTUL SCHIMBĂRII la Certeju de Sus. După 20 de ani IROSIȚI, comuna...

MOMENTUL SCHIMBĂRII la Certeju de Sus. După 20 de ani IROSIȚI, comuna trebuie să renască!

Alexandru LUCA (35 de ani) este candidatul PSD la funcția de primar al comunei Certeju de Sus.

Sâmbătă, 20 aprilie, în prezența unui numeros public, a avut loc lansarea oficială a candidaturii lui Alexandru LUCA și a consilierilor locali pentru Primăria Certeju de Sus.

Alexandru LUCA:

”Doamnelor și domnilor, stimați invitați, draga mea echipă,

Vă spun bun venit în această zi minunată și vă mulțumesc tuturor că sunteți aici!

Numele meu este Alexandru LUCA, am 35 de ani și sunt de aici, din Certej.

Aici m-am născut, aici am crescut, aici am mers la școală, aici m-am căsătorit, aici am devenit tată, cu patru luni în urmă.

Aici e viața mea.

Și mai mult de jumătate din viața mea am trăit-o așteptând ca locul pe care îl numesc ACASĂ, comuna mea, comuna noastră, Certeju de Sus, să crească. Să se dezvolte. Să înflorească. Să fie casă cu flori pentru noi toți.

Dar de 20 de ani cu aceeași administrație, cu același primar, am așteptat degeaba!

Nu mai avem timp de așteptat.

Lucrurile trebuie să se schimbe!

Anul acesta, ACUM, avem șansa extraordinară să facem schimbarea.

Acum suntem mai mulți ca niciodată!– a declarat Alexandru Luca, în fața celor peste 100 de participanți la lansarea candidaturii sale pentru funcția de primar al comunei Certeju de Sus.

Alexandru LUCA, alături de echipa de tineri care îl sprijină și care, alături de numeroși localnici, doresc schimbarea în comuna Certeju de Sus, după 20 de ani de stagnare

Laurențiu Nistor:

„Alexandru LUCA are energia necesară, vrea și poate să scoată la lumină această comunitate și să pună în valoare potențialul localității. Are alături o echipă unită pregătită să lucreze pentru cetățeni” – a declarat Laurențiu Nistor, președintele PSD Hunedoara și președintele Consiliului Județean Hunedoara.

”Comuna Certeju de Sus se află printre puținele localități care au accesat ZERO fonduri prin PNDL.

Locuitorii comunei Certeju de Sus pot beneficia de tarife reduse cu 50% la energia electrică, însă administrația locală nu și-a făcut datoria pentru a-i sprijini!

Primarul comunei Certeju de Sus este singurul care a refuzat banii alocați prin rectificarea bugetară de către Consiliul Județean Hunedoara!

A venit momentul schimbării! – a declarat Laurențiu Nistor, președintele PSD Hunedoara și președintele Consiliului Județean Hunedoara.

Alexandru LUCA: Alături de noi este cel mai titrat politician al județului Hunedoara, cel care de 32 de ani a câștigat TOATE bătăliile electorale în care a intrat cu curaj și s-a prezentat mereu în fața oamenilor, fără să se ascundă!
Doamnelor și domnilor, vă rog să-l aplaudăm pe actualul și viitorul președinte al Consiliului Județean Hunedoara, domnul Laurențiu Nistor!
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente