vineri, mai 3, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEMinistrul Agriculturii, Petre Daea, și-a cumpărat dovleac din Piața Centrală a Devei

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, și-a cumpărat dovleac din Piața Centrală a Devei

Petre Daea se află în județul Hunedoara cu prilejul conferinței regionale „Caravana Cunoașterii”, organizată pentru prezentarea Planului Național Strategic 2023-2027.

La Deva, în fața unui public de peste 300 de participanți (autorități locale, fermieri, consultanți și membri ai cooperativelor agricole), prezenți miercuri, 25 ianuarie, în sala Inspectoratului Școlar Județean, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, a prezentat oportunitățile privind sprijinul financiar prin care fermierii din diferite sectoare agricole pot beneficia în perioada 2023-2027.

Pe lângă întâlnirea cu fermierii hunedoreni, ministrul Daea și-a făcut timp și pentru câteva cumpărături în Piața Centrală din Deva.

El a fost însoțit de președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor și de Lucian Rus, secretar de stat în Ministerul Antreprenoriatului și Turismului.

”În această dimineață, l-am însoțit pe ministrul agriculturii și dezvoltării rurale, Petre Daea, într-o vizită scurtă în Piața Agroalimentară din Deva.

Întâlnirea cu producătorii agricoli din județul Hunedoara a fost de bun augur pentru că dialogul a lămurit câteva din aspectele câte vizează activitatea acestora și sprijinul pe care îl oferă în acest an Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Mă bucur că ministrul Petre Daea a făcut și cumpărături la Deva, pentru că astfel are ocazia să aprecieze calitatea fructelor și legumelor produse în județul nostru.” – a declarat Laurențiu Nistor, președintele Consiliului Județean Hunedoara.

.
Sursa foto: Facebook/Nistor Laurențiu – Președintele Consiliului Județean Hunedoara
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente