marți, mai 28, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEMihai Leu, implicat în accidentul de la Târgu Mureş, le-a oferit copiilor...

Mihai Leu, implicat în accidentul de la Târgu Mureş, le-a oferit copiilor loviţi uşor trofeele câştigate la această etapă de Super Rally

Pe ultima manșă a etapei a doua din Campionatul Național de Super Rally, care a avut loc, sâmbătă, la Târgu Mureș, pilotul Mihai Leu a pierdut controlul prototipului Radical SR8 și a lovit un gard de protecție.

Doi copii, frați, aflați alături de mama lor chiar lângă gard au avut nevoie de scurte îngrijiri medicale, însă nu a necesitat transportarea lor de urgență la spital și nici internare. De asemenea, Mihai Leu nu a necesitat îngrijiri medicale, viteza la impact fiind foarte mică. În momentul incidentului doar Mihai Leu și Jerome France se mai aflau pe traseu, dar situația din clasament nu mai putea fi schimbată. a anuţat Federaţia Română de Automobilism Sportiv (FRAS).

De altfel, după cursă, Mihai Leu i-a invitat pe aceștia la masă și chiar le-a oferit acestora trofeele pe care el le-a câștigat la etapa de la Târgu Mureș.

“Îmi pare nespus de rău pentru tot ce s-a întâmplat, dar mă bucur că cei doi micuți sunt bine. Chiar am vorbit cu părinții și vor veni la următoarea etapă de la Deva”, a spus Mihai Leu, citat de fras.ro.

Pilotul Mihai Leu a pierdut controlul prototipului Radical SR8 și a lovit un gard de protecție de pe circuit

În urma incidentului, Federația Română de Automobilism Sportiv a deschis o anchetă pentru a vedea circumstanțele în care s-a produs incidentul.

Primarul municipiului Târgu Mureş, Soós Zoltán, a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că a luat o decizie radicală:

„Siguranța copiilor noștri este cea mai importantă!

În niciun caz nu voi mai permite organizarea Super Rally sau a unor evenimente similare în Târgu Mureș. Accidentul din această după-amiază a dovedit că, deși organizatorii iau toate măsurile de precauție, pericolul nu poate fi exclus.” – a scris Soós Zoltán, primarul municipiului Târgu Mureş.

Următoarea etapă a Campionatului Național de Super Rally este programată să se desfăşoare la Deva, în perioada 19-20 august.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente