luni, mai 13, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTULTIMA ORĂ: Un microbuz cu 8 persoane s-a răsturnat lângă Geoagiu. A...

ULTIMA ORĂ: Un microbuz cu 8 persoane s-a răsturnat lângă Geoagiu. A fost activat PLANUL ROȘU

În această dimineață, puțin după ora 07:00, în comuna Balșa, un microbuz cu 8 persoane s-a răsturnat. Două femei și un bărbat au fost răniți și transportați de urgență la spitalele din Deva și Orăștie. A fost activat PLANUL ROȘU de intervenție.

Un microbuz în care se aflau 8 persoane (7 pasageri + conducătorul auto), printre care și 3 copii, s-a răsturnat, în această dimineață, pe drumul care leagă comuna Balșa de orașul Geoagiu.

În urma accidentului au rezultat 3 victime, persoane adulte, conștiente, cărora li s-au acordat primele îngrijiri și apoi au fost preluate de echipajele SMURD și ale SAJ pentru a fi transportate la spitalele din Deva și Orăștie.

Foto: Instituția Prefectului – Județul Hunedoara

Drumul județean Geoagiu – Balșa este greu practicabil din cauza zăpezii.

Foto: Instituția Prefectului – Județul Hunedoara

A fost activat PLANUL ROȘU de intervenție, ceea ce, în prima fază, presupune suplimentarea resurselor tehnice și umane ale salvatorilor care intervin la accident.

Intervin pompierii din Orăștie, Geoagiu și Deva.

ACTUALIZARE INFORMAȚII DESPRE RĂNIȚI:

Informații despre rănițiii în accidentul de microbuz: 3 victime, toți adulți: Un bărbat de 54 ani transportat de SAJ la UPU Deva (traumatism torace), o femeie de 64 ani transportată de SMURD Orăștie la CPU Orăștie (traumatism la umăr) și o femeie de 49 ani transportată de SMURD Geoagiu la CPU Oraștie (traumatism cranio-cerebral).

Celelalte 5 persoane aflate în microbuz nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Șoferul microbuzului este un bărbat în vârstă de 56 de ani, din comuna Almașu Mare, județul Alba.

Planul roșu de intervenție a fost dezactivat la ora 07:51.

Foto: ISU Hunedoara

Pentru intervenție au fost alocate 3 echipaje SMURD, 1 autospecială de stingere cu apă și spumă (ASAS), 1 autospecială prevăzută cu modul de descarcerare și 1 Autospecială pentru Transport Personal și Victime Multiple. (ATPVM), precum și ambulanța SAJ. (ISU Hunedoara)

NOTĂ: În informarea inițială, ISU Hunedoara a comunicat că în microbuz se aflau 9 persoane.

CITEȘTE ȘI:

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente