luni, mai 13, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTINCREDIBIL ce au descoperit polițiștii la MICROBUZUL RĂSTURNAT astăzi, cu 8 oameni...

INCREDIBIL ce au descoperit polițiștii la MICROBUZUL RĂSTURNAT astăzi, cu 8 oameni înăuntru! E CRIMINAL!

În această dimineață, puțin după ora 07:00, în comuna Balșa, un microbuz cu 8 persoane, dintre care 3 copii, s-a răsturnat. Două femei și un bărbat au fost răniți și transportați de urgență la spitalele din Deva și Orăștie. A fost activat PLANUL ROȘU de intervenție.

Un microbuz în care se aflau 8 persoane (7 pasageri + conducătorul auto), printre care și 3 copii, s-a răsturnat, în această dimineață, pe drumul care leagă comuna Balșa de orașul Geoagiu.

În urma accidentului au rezultat 3 victime, persoane adulte, conștiente, cărora li s-au acordat primele îngrijiri și apoi au fost preluate de echipajele SMURD și ale SAJ pentru a fi transportate la spitalele din Deva și Orăștie.

Ce au descoperit polițiștii: IRESPONSABILITATE CRIMINALĂ!

În urma cercetărilor efectuate la locul accidentului, polițiștii au descoperit că microbuzul avea pe puntea față montate anvelopele de vară, iar pe puntea spate erau anvelope de iarnă, însă cu un grad de uzură peste cel admis.

Opt oameni, dintre care trei copii, au fost în pericol de moarte. Șoferul, sancționat cu puncte de amendă

Conducătorul auto a fost sancționat cu 5 puncte de amendă și ridicarea certificatului de înmatriculare – a transmis IPJ Hunedoara.

VEZI CUM S-A ÎNTÂMPLAT ACCIDENTUL:

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente