duminică, aprilie 28, 2024
No menu items!
AcasăTimp liberMeciul orgoliilor: CSM Deva - Corvinul Hunedoara, confruntare-şoc în Cupa României

Meciul orgoliilor: CSM Deva – Corvinul Hunedoara, confruntare-şoc în Cupa României

Echipele de fotbal CSM Deva și Corvinul Hunedoara se vor duela în turul al doilea din noul format al Cupei României.

Cele două formații s-au întâlnit, și în sezonul trecut, la Hunedoara, unde Corvinul, cotată ca mare favorită, a trecut, greu, după executarea loviturilor de departajare de tânăra echipă a Devei.

Ștefan Nanu, antrenorul echipei CSM Deva, crede că formația din Hunedoara este favorită la calificare. Fostul internațional de pe banca Devei opinează că o calificare a echipei pe care o pregătește în faza următoare a Cupei ar fi un bonus, obiectivul celor de la CSM rămânând, în continuare, unul focusat pe campionat, unde se dorește o clasare în primele patru, la fel ca și în sezonul trecut.

Fostul internaţional Ştefan Nanu, antrenorul principal al echipei CSM Deva

„Corvinul Hunedoara, o echipă valoroasă, care a făcut transferuri tari în intersezon și are ca obiectiv promovarea, pornește ca favorită în această întâlnire. Noi, o echipă modestă și muncitoare, ne axăm pe obiectivul pe care ni l-am propus, adică o clasare în primele patru la sfârșittul campionatului. Am jucat, și anul trecut, împotriva Hunedoarei, mare favorită și atunci, și am pierdut, pe terenul lor, la penalty-uri. Va fi un meci dificil și, dacă vom trece în etapa următoare, va fi un bonus pentru noi”, a declarat Ștefan Nanu, antrenorul principal de la CSM Deva.

Meciul dintre CSM Deva și Corvinul Hunedoara se va juca marți, 30 august, cu începere de la ora 17.30, pe stadionul „Dacia” din Orăștie, acolo unde echipa din Deva își dispută meciurile de pe teren propriu, până la finalizarea reabilitării stadionului „Cetate”.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente