sâmbătă, aprilie 27, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATELUPII SE ÎMPUȘCĂ la Lupeni și se jupoaie la Uricani. Craniile jivinelor...

LUPII SE ÎMPUȘCĂ la Lupeni și se jupoaie la Uricani. Craniile jivinelor se păstrează

Polițiștii hunedoreni sunt pe urmele a doi braconieri din Lupeni și Uricani, într-un dosar penal ce vizează săvârșirea unor infracțiuni la regimul armelor și al munițiilor.

Percheziții la Lupeni și la Uricani

La data de 27 martie 2024, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară (pe raza municipiului Lupeni și a orașului Uricani) emise de Judecătoria Petroșani.

Dosarul penal instrumentat privește săvârșirea infracțiunilor de nerespectare a regimului armelor și al munițiilor, braconaj, uz de armă letală fără drept și orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

La Lupeni, craniu de lup, pocnitori și căprior viu     

Cu ocazia celor două percheziții, la locuința unui bărbat din Lupeni, polițiștii au găsit două arme de vânătoare și muniția aferentă, toate deținute legal, în baza permisului de armă, precum și două articole pirotehnice, tip baterie de artificii, din categoria F2, deținute fără drept, un trofeu (craniu de lup) deținut fără drept și un căprior mascul, ținut în captivitate, fără drept.

Blana lupului din pădure s-a găsit la Uricani. Foto:IPJ Hunedoara

La Uricani, craniu și blană de lup

De asemenea, de la imobilul unui bărbat din Uricani polițiștii au ridicat mai multe trofee de vânat (cranii de cerb, de lup, busturi de căpriori și de capră neagră, blană de lup etc.) – toate fiind deținute fără drept.

Multe trofee de vânătoare găsite la Uricani. Foto: IPJ Hunedoara

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de  nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, braconaj, uz de armă letală fără drept și  orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept. (IPJ Hunedoara)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente