joi, mai 30, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEBĂTAIE DE JOC între Deva și Nădlac! Drumarii asfaltează în zona Coșava,...

BĂTAIE DE JOC între Deva și Nădlac! Drumarii asfaltează în zona Coșava, pe bucata lipsă a autostrăzii A1, în LUNA CEA MAI AGLOMERATĂ

Drumarii au ales luna august, perioada concediilor, când traficul rutier între vama Nădlac și restul țării este cel mai intens din tot anul, pentru reparații la porțiunea de drum național (DN 68A) din zona Coșava – limita dintre județele Timiș și Hunedoara.

Adică exact pe acel tronson care suplinește bucata lipsă din autostrada A1, celebra porțiune a ”tunelurilor pentru urși”.

Zilnic se produc aici ambuteiaje în trafic iar coloanele de mașini se întind pe mai mulți kilometri la intrarea/ieșirea pe/de pe autostradă. Lucrările de reparații care au început de astăzi vor îngreuna și mai mult traficul, întrucât acesta se va desfășura, alternativ, pe o singură bandă.

Anunțul Poliției – Centrul Infotrafic

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza lucrărilor de frezare și asfaltare efectuate pe DN 68A, între localitățile Margina și Coșava, județul Timiș, se circulă în condiții de aglomerație, în coloană, la ieșirea de pe Autostrada A1 pe sensul Nădlac spre Deva, în zona nodului rutier de la Margina.

Anunțul DRDP Timișoara care a scandalizat mii de șoferi

De astăzi, în zona Coșava, pe DN 68A, jud. Timiș, antreprenorul Axela Construcții a început lucrări de reparații la carosabil. Lucrările vor dura circa două săptămâni. – a anunțat DRDP Timișoara luni, 31 iunie 2023.

.

Val de reacţii critice pe facebook la anunţul DRDP Timişoara

După opt ore de la postarea anunţului pe pagina de Facebook a DRDP Timişoara, aproape 100 de persoane au postat comentarii critice.

Cei mai mulţi reclamă perioada total nepotrivită de efectuare a lucrărilor de reparaţii pe acest tronson de drum, ceea ce pune o presiune suplimentară pe traficul rutier, care era deja extrem de aglomerat. Câteva comentarii:

Daniel Macovei: Conducerea DRDP Timişoara, Bogdan Lazie, domnilor, chiar nu era posibilā amânarea lucrărilor pentru luna Septembrie? Cunoașteți destul de bine situația traficului din acea zonă, în mod special acum în perioada concediilor și totuși NU vă pasă. Nu există scuze – vă bateți joc de oameni pe față.

Alin Alina Mihuţ: În perioada concediilor reparati că se circula bară la bară, cozi de mașini, nervi, timpi de așteptare. Mulțumim DRDP TIMIȘOARA Sunteți fantastici!

Attila Andras: Penibila decizie….in plin sezon de CO cand se circula sa bagati dupa un an drumul inapoi in lucru. Putem de aici presupune ca lucrarea de acum un an a fost de mantuiala fara sa reapecte niste norme reapectiv receptia a fost facuta fara a se face verificarile calitative….PENiBIL…

Dorin Vadasan: Pe acest tronson de drum se circula îngrozitor și in condițiile in care NU sunt lucrări. Dacă mai sunt și restricții de circulație, acest tronson de drum, Margina-Holdea, se va parcurge in aproximativ 3-4 ore. Recomand evitarea acestui drum pe rute ocolitoare. Drumuri bune

Marius CC: DRDP Timişoara stau 2 ore la coborâre si la urcare de pe autostrada iar acum mai stau in plus si din cauza asfaltarilor. Bă frate dar zici ca ganditi cu alteceva dar sigur nu cu capul.

Popa Gheorghe: O noua bătaie de joc la adresa celor care vor tranzita…. Si asta în luna cu cele mai ridicate valori de trafic din an, când toți cei cu dor de neamuri și de glie, revin în țară…… Asta asa, ca să nu uite…. De unde au plecat

ACTUALIZARE – MARȚI, 1 august 2023: DRDP Timișoara anunță SISTAREA LUCRĂRILOR, până la o dată care va fi anunțată ulterior.

Anunțul DRDP Timișoara

”Valorile foarte mari de trafic îngreunează intervențiile de pe DN 68A în zona Coșava, motiv pentru care lucrările de reparații se vor sista până la finele zilei de astăzi, urmând să fie reluate la o dată pe care o vom anunța ulterior.

Drumul național care leagă nodurile rutiere Margina și Holdea are trafic de autostradă, nefiind proiectat pentru asemenea valori de circulație. Aceste lucrări sunt esențiale pentru menținerea viabilității drumului în condiții de siguranță.” – a anunțat DRDP Timișoara marți, 1 august.

.
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente