luni, mai 20, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATELidia Buble, condamnată la un an de închisoare cu suspendare pentru dare...

Lidia Buble, condamnată la un an de închisoare cu suspendare pentru dare de mită

Cântăreaţa Lidia Buble a fost condamnată, joi, la un an de închisoare cu suspendare pentru dare de mită, după ce a dat 900 de lei unor agenţi de poliţie pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest.

Conform deciziei instanţei, ea se va afla sub supraveghere pentru o durată de doi ani şi va presta 90 de zile de muncă în folosul comunităţii la Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă sau la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie Socială Sector 1 Bucureşti.

Decizia nu este definitivă.

Cum a ajuns Lidia Buble să dea mită unor poliţişti

Lidia Buble a fost oprită, la începutul anului trecut – în noaptea de 14 spre 15 ianuarie – de un echipaj al Poliției Rutiere, în apropiere de apartamentul ei din Bucureşti. Pentru că nu avea actele la ea, unul dintre agenți i-a sugerat că amenda este mare, mai ales că vedeta nu avea declarație pe propria răspundere, așa cum trebuia la momentul acela (restricţii impuse de pandemie) și i-a transmis că se pot „calcula altfel”.

Pentru că artista nu avea bani la ea, polițistul și colega lui de echipaj au condus-o pe Lidia Buble până acasă, de unde aceasta și-a luat cardul și de acolo până la un bancomat, de unde a scos 900 de lei. Anchetatorii au intrat pe fir chiar în timp ce se negocia șpaga, fiindcă Lidia Buble l-a sunat pe un prieten, de față cu polițiștii, ca să îi ceară un sfat. Prietenul Lidiei Buble era ascultat de DIICOT, într-un dosar legat de siguranța națională.

Lidia Buble provine dintr-o familie cunoscută în Deva

Lidia Buble, născută la 9 iunie 1993 în Deva, judeţul Hunedoara, este o cântăreață română de muzică pop.

Lidia a început să cânte, copil fiind, în corul bisericii penticostale „Emanuel” din Deva, la care tatăl ei este pastor (slujitor de ceremonii religioase). Solista a crescut într-o familie numeroasă, având zece frați. Familia este compusă din mai mulți muzicieni.

CITEŞTE ŞI:

Dacă ai o știre, scrie-ne la: contact@newshd.ro

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente