luni, aprilie 29, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATELaurenţiu Nistor: Au făcut selfie în Spital cu gândacul adus de acasă!...

Laurenţiu Nistor: Au făcut selfie în Spital cu gândacul adus de acasă! (VIDEO)

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, a făcut o declaraţie halucinantă, miercuri, la postul local de televiziune CNN Deva.

Invitat la o emisiune tv locală, pentru a oferi detalii despre acţiunea „Vodă Cuza Laurenţiu la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva” – când Laurenţiu Nistor a mers, travestit în ţăran, la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a spitalului care se află  în subordinea sa – preşedintele CJ Hunedoara a făcut următoarea declaraţie:

„Ce lucru este mai neplăcut: când unele persoane, nu mă refer la medici, alte categorii, au timp să îşi facă selfie, în timpul serviciului.

Şi nu numai că-şi fac selfie, cred că au şi luat, intenţionat, un gândac mort, l-au pozat şi postează selfie-ul respectiv, zice: Uitaţi cum se lucrează în Spitalul Judeţean Deva!

Mă întreb, când tu lucrezi şi îţi iei banii de acolo, oare denigrezi întreg colectivul de acolo? Ştii bine că lucrezi acolo. Până unii îi duce mintea, pe unii, pe unele, să facă. Să se coboare până la nivelul ăla, să spună: uitaţi, plin de gândaci!

Eu cred că gândacul ăla l-o putut aduce şi de acasă. Mort, l-a pus acolo. Şi din vană îşi făcea selfie, cu gândacul mort acolo.

Probabil cine ştie ce-a vrut să demonstreze, a muşcat-o gândacul sau ce s-o-ntâmplat.” – a declarat Laurenţiu Nistor.

Episodul ”Selfie cu Gândacul mort”

VEZI ȘI: Vodă Cuza Laurențiu

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente