marți, mai 28, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTINCENDIU VIOLENT în localitatea Aurel Vlaicu, pericol de explozie! VIDEO + GALERIE...

INCENDIU VIOLENT în localitatea Aurel Vlaicu, pericol de explozie! VIDEO + GALERIE FOTO

Duminică după-amiază, pompierii Detașamentului Orăștie și ai Gărzii de Intervenție Geoagiu s-au mobilizat cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă, în localitatea Aurel Vlaicu, acolo unde un incendiu a izbucnit într-o șură a unei gospodării.

Până la sosirea forțelor de intervenție, vecinii au încercat să acționeze pentru limitarea incendiului însă fără rezultat.

În momentul în care pompierii militari au ajuns la locul solicitării, incendiul se manifesta violent, atât la acoperișul șurii, cât și la o altă clădire aflată în construcție, pe o suprafață totală de aproximativ 150 mp.

Din cauza cantităților mari de materiale combustibile aflate în șură și în anexă, a existat un real pericol de propagare a focului și la cele două case învecinate.

Strădania pompierilor militari a făcut însă ca incendiul să fie localizat și lichidat, reușindu-se totodată salvarea animalelor din gospodărie, precum și a unui utilaj agricol, aflat în curte.

De asemenea, în timpul intervenției, salvatorii au depistat în anexă o butelie încărcată, pe care după răcire au evacut-o din zona afectată, eliminând astfel pericolul de explozie.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime surprinse de incendiu, iar la finalizarea misiunii, colegii noștri au fost fericiți să primescă mulțumirile tuturor vecinilor.

Cauza declanșării incendiului este în curs de stabilire.

Sursa:ISU Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente