joi, mai 30, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTTRAGEDIE: O femeie de 42 de ani, imobilizată la pat, a murit...

TRAGEDIE: O femeie de 42 de ani, imobilizată la pat, a murit într-un incediu la Hunedoara

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă după-amiază, într-un cămin de nefamiliști din municipiul Hunedoara. În urma incendiului, o femeie, în vârstă de 42 de ani, imobilizată la pat, a murit, iar un băiat de 16 ani a fost transportat la spital cu intoxicații cu monoxid de carbon și arsuri pe brațul stâng. 

Pompierii Detașamentului Hunedoara au intervenit în această după amiază, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și autospeciala de lucru la înălțime, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o cameră situată la etajul 3 al unui cămin de nefamiliști, din municipiul Hunedoara.

În sprijinul pompierilor a acționat și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean.

Ajunse la locul solicitării, echipajele operative au constatat că incendiul se manifesta la nivelul unei camere, în care ardeau mobilierul și materiale textie, cu mari degajari de fum.

Șase locatari de la etajele 3 si 4 s-au autoevacuat.

În urma evenimentului, până în prezent, un minor în vârstă de 16 ani a fost preluat de către echipajul SAJ, cu intoxicații cu monoxid de carbon și arsuri pe brațul stâng, iar o femeie în vârstă de 42 de ani, care era imobilizată la pat, a fost declarată decedată. – au transmis reprezentanţii ISU Hunedoara.

Sursa: ISU Hunedoara
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente