vineri, aprilie 19, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEAcuzat de FURT, fostul președinte al Clubului Sportiv CFR Simeria l-a dat...

Acuzat de FURT, fostul președinte al Clubului Sportiv CFR Simeria l-a dat în judecată pe primarul Simeriei

Vasile Hrițac îi cere primarului Iulius Bedea daune de 100.000 lei pentru ”atingerea dreptului la onoare, demnitate, reputație și imagine”

Vasile Hrițac (foto dreapta), fostul președinte al Clubului Sportiv CFR Simeria, a formulat o CERERE DE CHEMARE ÎN JUDECATĂ împotriva primarului orașului Simeria, Bedea Iulius-Gelu (foto dreapta).

Motivul:

”Formularea unor afirmații denigratoare, defăimătoare și mincinoase” la adresa reclamantului de către primarul Simeriei.

Ce acuză Hrițac:

”În ședințele de Consiliu Local al orașului Simeria, din datele de 23 iulie și 26 noiembrie 2021, pârâtul a făcut afirmații calomnioase la adresa mea, spunând că eu aș fi furat banii clubului CFR Simeria și că am fost și sunt un incompetent care a înșelat locuitorii orașului Simeria.” (facsimil)

Vasile Hrițac mărturiseşte: ”Subsemnatul m-am închis în mine, nu am mai dorit să vorbesc cu nimeni și nu am mai ieșit nici la întîlnirile pe care le aveam cu prietenii.”

Hrițac solicită instanței să oblige pârâtul la plata unor daune morale în valoare de 100.000 lei, precum și prezentarea de scuze publice, prin intermediul ziarelor și televiziunilor locale și naționale.

Ce răspunde primarul Bedea:

Dragi Simerieni,

Pentru că întotdeauna am fost transparent față de dumneavoastră, vă aduc la cunoștință că Vasile Hrițac, fostul președinte al Clubului Sportiv CFR Simeria, îmi solicită 100.000 lei prin instanța de judecată. Până la urmă, trebuie să mă obișnuiesc și cu asta, sunt oameni care atâta știu.

Oricum a mai făcut 2-3 plângeri penale și unor persoane din Primăria Orașului Simeria și CA Club Sportiv CFR Simeria din subordinea Consiliului Local, dar mergem înainte!

Probabil aveți timp liber Vasile Hrițac.

Iulius Gelu BEDEA

Primarul Orașului Simeria

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente