luni, aprilie 15, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEFAKE NEWS ISTORIC: ”Elon Musk NU a intrat în România” - au...

FAKE NEWS ISTORIC: ”Elon Musk NU a intrat în România” – au declarat oficiali ai MAI pentru publicația LIBERTATEA

Petrecerea de la Castelul Bran a unora dintre cei mai bogați oameni ai lumii a avut loc azi-noapte – la aceasta au participat inclusiv Peter Thiel, fondatorul PayPal, și partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen.

Însă Elon Musk și Angelina Jolie nu au ajuns în România, au confirmat, pentru Libertatea, două surse concordante din arme diferite ale Ministerului Afacerilor Interne, instituții care ar fi trebuit să știe în orice condiții de prezenta unor cetățeni americani în țară.

Într-un material semnat de Cătălin Tolontan, publicația își cere scuze de la cititorii săi pentru că a propagat o informație insuficient verificată.

”Libertatea își cere scuze publicului său, dar și celor care au preluat informația de la noi, pentru că s-a hazardat publicând sâmbătă anticiparea potrivit căreia Elon Musk ar urma să sosească duminică seara în țară.”

Recunoașterea unei greșeli este un gest rar pentru presa din România, deci cu atât mai onorant pentru Cătălin Tolontan și pentru jurnaliștii de la Libertarea.


Citeşte întreaga ştire: Oficiali MAI: „Elon Musk nu a intrat în România”

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente