duminică, mai 26, 2024
No menu items!
AcasăAdministrațieHUNEDOARA: Echipe mobile pentru colectarea declaraţiilor destinate stabilirii taxei de salubrizare

HUNEDOARA: Echipe mobile pentru colectarea declaraţiilor destinate stabilirii taxei de salubrizare

Începând de luni (14 noiembrie), mai multe echipe mobile ale Primăriei municipiului Hunedoara se vor deplasa în satele aparţinătoare pentru a veni în sprijinul cetăţenilor cărora le este greu sau chiar imposibil să se deplaseze în oraş pentru a-şi depunde declaraţia destinată stabilirii taxei de salubrizare.

Reprezentanţii Primăriei Hunedoara vor trece pe la gospodăriile din Groş, Boş, Zlaşti, Răcăştie, Hăşdat şi Peştişu Mare.

Vă reamintim că, din 24 octombrie 2022, în municipiul Hunedoara (ca, de altfel, în întreaga zonă centrală a judeţului) activează un alt operator se salubritate – Supercom. Tot de la data amintită s-a schimbat şi sistemul de achitare a acestui serviciu: Primăria achita factura totală către operator, după care trebuie să recupereze banii necesari de la persoanele fizice şi juridice.

Pentru ca taxele de salubrizare să fie corect stabilite pentru fiecare familie şi pentru fiecare utilizator non-casnic (instituţie, societate comercială etc…) este nevoie mai întâi ca fiecare proprietar de locuinţă şi fiecare utilizator non-casnic să depună o declaraţie privind numărul de persoane care locuiesc în imobilele deţinute, respectiv cantitatea estimată de deşeuri ridicată de operator – în cazul utilizatorilor non-casnici ai serviciului de salubrizare.

Declaraţiile se depun la:

– sediile asociaţiilor de proprietari;

– sediul Primăriei Hunedoara din Centrul Vechi (clădirea nouă) – luni,marţi, miercuri şi vineri – de la 07.30 la 16.30, joi – de la 07.30 la 18.30;

– casieria Pieţei Obor, de luni până vineri, de la 08.00 la 14.00

– Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor (SPCLEP) – „Evidenţa populaţiei” cum i se mai spune – de luni până vineri, între 08.00 – 15.00 (în a doua şi a patra zi de joi a lunii, aici, programul este prelungit până la ora 17.00).

– registratura Direcţiei de Asistenţă Socială (clădirea Pieţei Dunărea – parter) – luni – joi, între 08.00 – 16.00 și vinerea între 08.00 – 13.00.

Declaraţiile se pot transmite şi prin e-mail la adresa info@primariahunedoara.ro. Formularele sunt disponibile şi pe site-ul Primăriei Hunedoara: https://www.primariahunedoara.ro/…/anunt-taxa-salubrizare .

Sursa: Primăria Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente