miercuri, mai 1, 2024
No menu items!
AcasăTimp liberMeci INTERZIS CARDIACILOR în Liga 3 de fotbal. CSM Deva revine pe...

Meci INTERZIS CARDIACILOR în Liga 3 de fotbal. CSM Deva revine pe PRIMUL LOC în seria 7

CSM Deva a revenit pe primul loc în seria 7 din Liga 3 de fotbal, după o victorie la limită pe teren propriu, într-un meci interzis cardiacilor. Într-o restanță din etapa a XIII-a, disputată miercuri, 29 noiembrie, echipa Devei a învins, pe teren propriu, cu 4-3 (0-1 la pauză), pe CS Universitatea 2 Craiova.

Prima repriză s-a terminat cu avantaj pentru craioveni, care intră la cabine cu 1-0. În minutul 60, CSM Deva egalează iar în minutul 66 devenii trec ăn avantaj, scorul devine 2-1.

În minutul 70 CSM Deva se desprinde la 3-1, grație reușitei lui Toma, care a finalizat o frumoasă acțiune personală a lui Modan. Partida părea să fie jucatâ, dar nu a fost deloc așa.

În minutul 74, la o fază care nu anunța nimic, oaspeții reduc din handicap, este 3-2. Mai mult, în minutul 77, craiovenii egalează, 3-3.

Abia în al treilea din cele cinci minute de prelungire, CSM înscrie golul victoriei devene, cu 4-3.

În urma acestui succes, CSM DEVA revine pe primul loc în serie, cu 29 de puncte, cu unul mai mult decât Ghiroda și Filiașiul și cu două mai mult decât Șimianul, iar Craiova rămâne pe locul 5, cu 21 de puncte.

Etapa viitoare, a XV-a și ultima care se joacă în acest an, CSM Deva va întâlni, acasă, pe ultima clasată, CSO Turceni. Acest meci se va disputa sâmbătă, 2 decembrie, de la ora 14:00, intrarea publicului fiind liberă.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente