miercuri, mai 15, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEACCIDENT cu două autoturisme conduse de femei, în Petroşani. Una dintre şoferiţe...

ACCIDENT cu două autoturisme conduse de femei, în Petroşani. Una dintre şoferiţe a ajuns la Urgenţe

Un accident rutier s-a produs sâmbătă seara, în Petroșani. Două persoane au fost rănite, una a fost transportată la spital.

Ce au transmis pompierii

Două autoturisme, un Ford şi un Suzuki, s-au ciocnit în municipiul Petroşani, în zona Dacia.

În urma accidentului, au rezultat două victime: una cu leziuni minore, care a refuzat transportul la spital, iar cealaltă conştientă, cooperantă, dar cu cu traumatisme, a fost evaluată şi transportată de catre echipajul SAJ cu medic, la UPU Petrosani.

Echipajul de pompieri a aigurat măsuri de securitate contra incendiilor la locul accidentului, sablarea carosabilului şi supravegherea locului accidentului, până la sosirea echipajului de criminalistică.

Ce au aflat poliţiştii. Cum s-a produs accidentul

La data de 01 iulie 2023, ora 21:25, o tânără în vârstă de 29 de ani, din municipiul Petroșani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Unirii la intersecția cu strada 1 Iunie-Aviatorilor, nu i s-a acordat prioritate de către un alt autoturism condus de către o femeie în vârstă de 39 de ani din municipiul Petroșani.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea ușoară a tinerei în vârstă de 29 de ani, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambele conducătoare auto au fost testate cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

.
.
.

Sursa: ISU Hunedoara / IPJ Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente