vineri, aprilie 19, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăIuliu Winkler a fost REALES președinte al organizației UDMR din județul Hunedoara...

Iuliu Winkler a fost REALES președinte al organizației UDMR din județul Hunedoara pentru încă doi ani

Europarlamentarul Iuliu Winkler a fost reales astăzi în funcția de președinte al UDMR Hunedoara pentru încă un mandat de doi ani. El are 59 de ani și conduce organizația județeană UDMR Hunedoara din anul 2001.

Ce a declarat Iuliu Winkler imediat după realegerea sa în fruntea organizației UDMR a județului Hunedoara:

”Am primit votul de sprijin al delegaților celor 15 organizații locale UDMR din județul Hunedoara, a organizației de tineret și a celei de femei pentru un nou mandat de doi ani în fruntea Organizației UDMR din Județul Hunedoara.

Mulțumesc frumos pentru încredere, resimt răspunderea acestui nou mandat în contextul anului electoral 2024, fără precedent în cei 33 de ani ai democrației din România. Vom avea patru alegeri în mai puțin de opt luni, cu începere din data de 9 iunie 2024, când se vor organiza alegerile pentru Parlamentul European. Urmează apoi alegeri locale, parlamentare și prezidențiale, toate înainte de finalul anului viitor. Ne vom concentra pe obținerea unor rezultate bune, cu sprijinul alegătorilor UDMR.

Sub conducerea mea, UDMR va continua angajamentul politic pozitiv, deschis și sincer cu partenerii noștri politici în județul Hunedoara. La nivel național am fost eliminați din coaliția de guvernământ, am pierdut deci unele din mijloacele noastre politice pentru avansarea proiectelor de dezvoltare ale județului, dar vom continua să lucrăm cu mijloacele de care dispunem în sprijinul comunităților noastre locale.

La propunerea mea Conferința județeană de alegeri a votat un nou mandat de președinte executiv pentru colegul nostru Széll Lőrincz. Continuitatea pentru care am primit votul Conferinței Județene este pentru amândoi o onoare, dar și o răspundere deosebită.

Mulțumim frumos! – a scris Iuliu Winkler pe pagina sa de Facebook.

.
.
.
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente