marți, mai 28, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEDoi minori răvășitori

Doi minori răvășitori

Cei doi furau în scop de folosință. Au condus autoturismul furat 10 metri.

În urma activităților desfășurate, poliţiştii Biroului Investigații Criminale Deva au reuşit depistarea a doi minori, unul în vârstă de 17 ani, din municipiul Hunedoara şi altul de 15 ani, din Deva, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de furt în scop de folosință, distrugere și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Poliţiştii au stabilit că cei doi, în data de 29.11.2021, în jurul orei 05:20, au răvășit interiorul unui autoturism (care era neasigurat și cu cheile în contact) parcat pe o stradă din Deva,  fără să sustragă, însă, bunuri sau valori. Profitând de ocazie, unul dintre cei doi a urcat la volan şi a condus autoturismul aproximativ 10 metri, după care a abandonat maşina.

La aceeaşi dată, cei doi au pătruns în interiorul unui alt autoturism, parcat pe strada Lăstun, din municipiul Deva, răvășind interiorul maşinii, fără a sustrage, însă,  bunuri sau valori.

De asemenea, în data 03.11.2021 un bărbat a parcat un autoturism pe un bulevard din municipiul Deva (autoturismul a fost lăsat neasigurat și cu cheia de rezervă în interior), iar la data de 30.11.2021, proprietarul  a constat faptul că autori neidentificați i-au sustras autoturismul. Maşina a fost însă recuperată (fiind abandonată pe raza municipiului Deva, având cauciucurile tăiate și cu cheia ruptă în contact), iar bănuiţi de comiterea faptei sunt tot cei doi minori.

În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de ieri, minorul în vârstă de 17 ani a fost reținut pentru 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva. Acesta urmează a fi prezentat magistraţilor, în vederea luării măsurilor legale.

Sursa: Buletin de presă IPJ Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente