vineri, mai 3, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEAUTOBUZUL CU JAZZ a circulat astăzi prin Deva. Vezi programul și muzicienii...

AUTOBUZUL CU JAZZ a circulat astăzi prin Deva. Vezi programul și muzicienii care concertează la DEVA JAZZ FEST

Cei care au călătorit astăzi cu transportul în comun prin Deva, pe traseul 6 (Gară – Micro 15 și retur), au avut parte de o surpriză: trupa Young Jazz, alături de primarul Florin Oancea, s-au aflat în autobuz pentru a promova ,,Deva Jazz Fest”, care începe vineri, 25 august, în Parcul Cetății.

Primarul Devei, Nicolae-Florin Oancea: M-am bucurat să fiu alături de tinerii muzicieni entuziaști și talentați care dau viață festivalului și, de asemenea, am fost plăcut impresionat de receptivitatea devenilor aflați în ,,Autobuzul cu Jazz” pentru acest gen de muzică.

Vă invit, împreună cu organizatorii (Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva), la a șasea ediție a Festivalului de jazz în aer liber, în perioada 25-27 august 2023, în Parcul Cetate din Deva. Organizatorii au pregătit în acest an o ediție de excepție.

Ce muzicieni vin la Deva Jazz Fest

PHILIP LASSITER, muzician de jazz american cu 11 GRAMMY AWARDS vine la Deva Jazz Fest 2023. El va concerta în seara de sâmbătă, 26 august.

Împreună cu acesta, nume cunoscute și recunoscute la nivel mondial asigură lineup-ul ediției: MATTEO MANCUSO TRIO (IT) ), INA FORSMAN (FI), JEB PATTON TRIO (SUA), ANÈT (IT), IKARUS (CH), COTTON PICKERS (SRB), DAVID LUCA QARTET (RO), ȘI STEEL BLUES (RO).

De asemenea, în parcul Cetății vor concerta talentații muzicieni de jazz locali: grupul Deva Jazz 2023, Zoltan Turi și Luca Stan și Old Band Deva.

Evenimentul nu se limitează doar la concertele susținute pe scenă de către grupurile invitate, ci este condimentat cu workshop-uri și ateliere muzicale pentru copii, susținute de artiști și moderatori, la care curioșii pot lua contact pentru prima dată cu instrumente precum: tobe, percuții, claviaturi sau chitară.

Accesul publicului la festival este liber.

Programul festivalului

.
.
.

DEVA JAZZ FEST este un eveniment organizat de Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” Deva.

…….

NewsHD.ro este un proiect jurnalistic independent.
NewsHD.ro nu este finanţat din bani publici, sub nicio formă, nici direct, nici indirect, de nicio instituție sau autoritate a statului român.
NewsHD.ro nu este finanţat de niciun partid politic.
Contact us: contact@newshd.ro

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente