luni, aprilie 15, 2024
No menu items!
AcasăTimp liberCSM Deva, patru nominalizări în TOP-ul sportului hunedorean pe anul 2022

CSM Deva, patru nominalizări în TOP-ul sportului hunedorean pe anul 2022

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Hunedoara a făcut cunoscut clasamentul celor mai buni sportivi din județul Hunedoara pe anul 2022. Doi sportivi legitimaţi la CSM Deva şi două echipe din cadrul clubului sportiv municipal devean au intrat în TOP.

Eleva profesorului Nicolae Alexe, săritoarea în lungime Florentina Iușco, campioană națională și internațională a României în aer liber, și vicecampioană balcanică și națională în sală, toate aceste performanțe fiind obținute la seniori, a ocupat un onorant loc cinci în clasamentul celor mai buni sportivi hunedoreni din 2022.

În Top 10 se mai află un atlet de mare perspectivă de la CSM Deva, Raul Dan, pregătit de profesoara Cornelia Juratoni, care, din acest an, va concura la tineret, anul trecut acesta cucerind, în probele de semifond, trei tiluri naționale, tot atâtea medalii de argint, precum și un loc trei la nivel național.

În ceea ce privește nominalizările pentru performanțele obținute de cluburi la jocuri de echipă, la discipline olimpice, acestea au fost în număr de patru. Dintre aceste patru nominalizări, două au fost pentru CSM Deva, fiind vorba despre secțiile de fotbal și handbal.

Clasamentul întocmit de DJST Hunedoara a fost făcut separat, pentru disciplinele olimpice și neolimpice. De asemenea, pe aceleași criterii, au fost făcute nominalizări pentru cele mai bune secții de sporturi de echipă, iar un capitol aparte, tot însă cu nominalizări pentru rezultate deosebite, a fost cel dedicat sportivilor cu dizabilități și veteranilor.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente