sâmbătă, mai 11, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTŞase copii, zdrobiţi pe trecerea de pietoni de maşina condusă de un...

Şase copii, zdrobiţi pe trecerea de pietoni de maşina condusă de un tânăr beat şi fără permis. Unul dintre copii a murit joi dimineaţa

Un accident rutier grav s-a produs miercuri seara, 21 decembrie, în jurul orei 22:00, la Petroşani. Şase copii au fost loviţi de o maşină în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni. Unul dintre copii a fost resuscitat la faţa locului de paramedici.

ACTUALIZARE joi, ora 19:00 – Autorul accidentului a fost arestat pentru 30 de zile. El este acuzat de ucidere din culpă, vătămare din culpă, părăsirea locului accidentului, conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere.

ACTUALIZARE joi, ora 10:00 – Unul dintre copii a murit. Copilul avea 11 ani și era internat la spitalul din Petroşani pe secţia ATI.

ACTUALIZARE joi, ora 07:00 – Trei victime au fost transportate la Timișoara, trei victime au rămas la spitalul Petroșani.
Autorul accidentului a fost reținut preventiv.

Toţi cei şase copii, cu vârste între 11 şi 14 ani, au fost duşi la Urgenţe

„În urmă cu puțin timp, la Petroșani, 6 copii au fost răniți de un autoturism, pe o trecere de pietoni.

Au fost alocate de urgență trei ambulante SMURD și trei ale SAJ.

Din primele informații primite rezultă că până în momentul de față, 3 copii au fost transportați de către SAJ Hunedoara la Spitalul Municipal Petroșani și unul de către echipajul SMURD. Pentru un copil de aproximativ 11 ani, paramedicii au început manevrele de resuscitare la fața locului. Iar un alt copil a fost transportat la spital de către familie.” – a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

Ce a aflat Poliţia: maşina a fost condusă de un tânăr beat şi fără permis

Astazi, în jurul orei 22:00, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada 1 Decembrie 1918, din Petroșani, un conducător auto a accidentat șase tineri, pe trecerea de pietoni, după care a părăsit locul faptei.
La scurt timp, în urma declanșării activităţilor specifice, a fost identificat în localitatea Aninoasa, pe strada Căzănești, un tânăr de 19 ani, din Aninoasa, care nu posedă permis de conducere, bănuit de comiterea evenimentului rutier.

Conducătorul auto a prezentat o concentrație la etilotest de 0,81 mg/l, alcool pur în aerul expirat și a fost condus la unitatea medicală din Petroșani, în vederea recoltării probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal.
– au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente