duminică, aprilie 14, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTSE ÎNTÂMPLĂ DIN NOU! Tânăr beat şi fără permis provoacă un accident...

SE ÎNTÂMPLĂ DIN NOU! Tânăr beat şi fără permis provoacă un accident rutier în judeţul Hunedoara

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, care nu poseda permis de conducere şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a produs un accident de circulaţie în comuna Baia de Criş, judeţul Hunedoara.

În data de 22 decembrie 2022, în jurul orei 07:20, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe DN 76, în comuna Baia de Criş, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule (fără a rezulta victime).

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat faptul că un autoturism a ieșit din parcarea unui restaurant în DN76 şi nu a acordat prioritate de trecere autoutilitarei conduse de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Vaţa de Jos, care circula pe drumul naţional.

Şofer de 20 de ani, beat şi fără permis

Poliţiştii rutieri au stabilit că cel aflat la volanul autoturismului, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Hălmagiu, judeţul Arad, care nu poseda permis de conducere, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, aparatul etilotest indicând, în cazul său, o valoare de 0,78 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la o unitate medicală, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, cercetările au stabilit faptul că tânărului i-a fost încredințat autoturismul de un bărbat de 44 de ani, din comuna Hălmagiu (aflat în autoturism, în calitate de pasager), deși acesta știa că tânărul nu poseda permis de conducere.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, iar faţă de cei doi arădeni au luat măsura preventivă a reținerii, pe o perioadă de 24 ore. Cei doi urmează să fie prezentați  magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Brad, în vederea luării măsurilor legale.

Sursa: IPJ Hunedoara

Accidentul de la Baia de Criş s-a produs la mai puţin de 10 ore după un tragic accident petrecut în sudul judeţului Hunedoara, la Petroşani. Acolo, un tânăr de 19 ani, de asemenea beat şi fără permis, a intrat în plin într-un grup de copii care traversau pe trecerea de pietoni. Un copil de 11 ani a murit, ceilalţi 5 sunt la terapie intensivă, la spitalele din Timişoara şi Petroşani.

Cei doi arădeni au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi vor fi prezentați magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Brad.
Sursa video: Tiberiu Mariş / Digi 24
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente