test
sâmbătă, iunie 15, 2024
No menu items!
AcasăCulturăConcert de Crăciun – Lumina de la Betleem

Concert de Crăciun – Lumina de la Betleem

Primăria Municipiului Deva şi Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva, în parteneriat cu Episcopia Devei și Hunedoarei, vă invită vineri, 17 decembrie 2021, începând cu ora 18:00, în Sala Mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean”, la Concertul de Crăciun „Lumina de la Betleem”, susţinut de părintele Radu Trifon şi invitaţii săi, Alin Gheju, Ioan şi Filip Trifon.

Aflat la ediţia cu numărul XIV, acest concert catehetic aduce în faţa publicului o inedită împletire a tradiţiei cu modernitatea, cântecele din program fiind compoziţii originale şi preluări din repertoriul românesc şi internaţional.

De asemenea, concertul va avea şi o componentă caritabilă, fondurile strânse vor fi donate Asociaţiei ”Alături de Tine”, în vederea construirii unei case de copii în oraşul Hunedoara.

Intrarea la concert este liberă, iar accesul este permis până la ocuparea a maximum 50% din capacitatea sălii, pentru persoanele care prezintă certificatul verde, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, conform Hotărârii nr. 171/09.12.2021 a C.J.S.U. Hunedoara privind stabilirea unor măsuri în domeniul sănătății publice pe perioada stării de alertă pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID 19.

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0354.408.907.

Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente