duminică, mai 19, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTTRENURI BLOCATE pe ruta București-Arad și Simeria-Petroșani. Un tren de marfă s-a...

TRENURI BLOCATE pe ruta București-Arad și Simeria-Petroșani. Un tren de marfă s-a defectat la Baru Mare

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a anunțat, sâmbătă seară, că traficul feroviar de călători este întrerupt pe relaţia Baru Mare – Crivadia, din cauza unui tren de marfă care s-a defectat la Baru Mare, județul Hunedoara.

Trenurile IR 1823, care circulă în relaţia Bucureşti – Arad, şi R 2710, care circulă pe relaţia Simeria – Petroşani, au fost oprite temporar în gările Băniţa şi Pui, pentru a se asigura accesul drezinei pantograf.

Blocajul s-a produs din cauza unui tren privat de marfă care, la intrare în staţia Baru Mare, şi-a rupt pantograful şi a provocat un deranjament major la sistemul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact, pe ambele fire de circulaţie, între cele două staţii.

”Precizăm faptul că, pentru remedierea deranjamentului major provocat de trenul privat de marfă, intervenţiile sunt estimate la cca 160 de minute.– a transmis Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.

ACTUALIZARE ora 19:50

”Circulaţia trenurilor a fost reluată în condiţii normale de trafic, la ora 19:45, între staţiile Baru Mare şi Crivadia, pe firul II. Cele două trenuri de călători, care au staţionat temporar în gările Băniţa (IR 1823) şi Pui (R 2710) au fost reînscrise în circulaţie.”, a transmis Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente