luni, mai 20, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTFUGAR: Cătălin Cherecheș, primarul din Baia Mare, a fost dat în URMĂRIRE....

FUGAR: Cătălin Cherecheș, primarul din Baia Mare, a fost dat în URMĂRIRE. Are de executat 5 ani de închisoare

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare în dosarul în care este acuzat de luare de mită în formă continuată. Decizia este definitivă, astfel că primarul ar trebui să se predea la cea mai apropiată secție de politie.

Polițiștii au fost atât la Cătălin Cherecheș acasă, cât și la Primăria din Baia Mare, dar edilul este de negăsit. Din acest motiv, Cătălin Cherecheș a fost dat în urmărire națională de către Poliția Română.

Anunțul apărut în această dimineață pe site-ul Poliției Române, la secțiunea PERSOANE URMĂRITE

”Astăzi, 24 noiembrie, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș au primit de la instanța competentă un mandat de executare a pedepsei închisorii de 5 ani, emis pe numele unui bărbat, de 45 de ani, din Baia Mare, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată.

Astfel, polițiștii efectuează verificări, în vederea depistării bărbatului.”, a transmis IPJ Maramureș.

ACTUALIZARE marți, 28 noiembrie

Cătălin Cherecheș a fost prins de polițiștii germani în Augsburg

Dat în urmărire generală, primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș a fost prins, în seara de 28 noiembrie 2023, în Augsburg, Germania.

Chereches a fost prins în zona gării din Augsburg, în timp ce încerca să fugă din Germania.

Cherecheș era împreună cu o mătușă de-a sa, cu care s-a deplasat cu mașina la gară, cu o viteză excesivă de 200 de km la oră.

Când au ajuns la gară au încercat să scape de mașină și eventual să ia un taxi, moment în care a fost prins de polițiștii bavarezi și de BKA.

„În urma cooperării polițienești internaționale și a schimbului de date și informații, dintre Poliția Română și autoritățile din Germania, Ungaria, Austria și Italia, a fost localizat, depistat și reținut, de către polițiștii bavarezi și BKA, în Augsburg, un bărbat, de 45 de ani, din Baia Mare, urmărit internațional. Acesta a fost depistat de partenerii externi, pe baza informațiilor oferite de Poliția Română”, se precizează într-o informare a polițiștilor.

Instanța competentă a emis pe numele bărbatului un mandat de executare a pedepsei închisorii de 5 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată.

În continuare, se derulează activități procedurale specifice, pentru aducerea bărbatului în țară.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente