miercuri, mai 22, 2024
No menu items!
AcasăCulturăCartea săptămânii: RADIOGRAFIA UNEI MÂRȘĂVII JUDICIARE - Traian Berbeceanu

Cartea săptămânii: RADIOGRAFIA UNEI MÂRȘĂVII JUDICIARE – Traian Berbeceanu

Prezentată de Traian Berbeceanu – autor

”Radiografia unei mârșăvii judiciare” nu se vrea a fi o carte polițistă, ci una cu polițiști și despre polițiști, una cu personaje și întâmplări reale, fără nici un gram de ficțiune.

O carte despre acțiuni polițienești de mare amploare, în care camaraderia înfrânge trădarea, profesionalismul zguduie incompetența, o poveste judiciară în care dreptatea triumfă în fața mașinațiunilor abjecte.

O carte cu adevăruri nespuse despre simbioza vinovată a unor procurori, ofițeri de informații și polițiști, cu interlopi, traficanți, hoți și evazioniștii.

O carte cu de toate!

Lucrarea se dorește a vă relata povestea necosmetizată a noastră, a polițiştilor Brigăzii de combatere a criminalității organizate Alba-Iulia. Este și povestea mea…

Astăzi se împlinesc fix trei ani de când „Radiografia unei mârșăvii judiciare” a ieșit din tipografie și a plecat spre Domniile Voastre, miile de cititori care au dorit să deslușească tainele unei execuții judiciare fără precedent.

Părea de neimaginat că „represiunea nedreaptă”, deși este o infracțiune prevăzută de legea penală, ar fi putut fi comisă în aceste vremuri, tocmai de magistrați și polițiști chemați să apere drepturi și libertăți!

Si totuși, cei care au ales să treacă de cealaltă parte a baricadei, să fabrice în cel mai barbar mod cu putință probe false pentru a întemnița oameni nevinovați, au fost condamnați în primă instanță la ani grei de închisoare cu executare.

Deschizând coperțile lucrării, miile de cititori au putut să pătrundă în tenebrele unei marşăvii judiciare fără precedent ca într-un film de acțiune în care nimeni nu ar putea să își dorescă un rol, fie el și secundar.

Iar acum, după trei ani de la lansarea Radiografiei, editura Curtea Veche Publishing a lansat o promoție aniversară în cadrul căreia cartea poate fi achiziționată cu o reducere substanțială, de 40%.

Mulțumesc editurii pentru această inițiativă prin intermediul căreia adevărul poate să ajungă la cât mai mulți cititori!

Vă mulțumesc vouă, miilor de cititori ai cărții!

Și nu în ultimul rând, vă mulțumesc anticipat celor care veți alege să comandați cartea în perioada următoare!

COMENZILE POT FI FĂCUTE CU UN SIMPLU CLICK AICI

CITEȘTE ȘI:

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente