Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
luni, septembrie 16, 2024
No menu items!
AcasăOPINIIBună dimineața la cafeluță. Prințul ceaunelor și crăiasa nedeilor o iau de...

Bună dimineața la cafeluță. Prințul ceaunelor și crăiasa nedeilor o iau de la capăt. La Parlament, birjar!

La alegerile locale de anul acesta, pentru prima dată în istoria județului Hunedoara, PSD a câștigat TOTAL ”urbanul mare”, adică TOATE cele șapte municipii ale județului. În TOATE cele șapte municipii primarii sunt de la PSD.

Scorul politic, în consiliile locale ale municipiilor, este și el zdrobitor: PSD = 55,55%, PNL = 17,03%.

La Consiliul Județean, PSD are președintele și va avea și ambii vicepreședinți, pentru că PSD = 51,51 %  iar PNL = 27,27 %

PNL a ratat ambele obiective majore: primăria reședinței de județ și Consiliul Județean Hunedoara.

Cine sunt artizanii de frunte ai acestei înfrângeri fără precedent a liberalilor din județul Hunedoara?

Sunt mai mulți, dar doi sunt în vârf: președinta organizației județene PNL, deputata Vetuța Stănescu și Călin Petru Marian, fost prefect și candidat fără succes la președinția Consiliului Județean Hunedoara.

Ce fac ei acum, după eșecul răsunător?

Păi se pun în capul listelor pentru alegerile parlamentare, normal. Că merită.

Doamna e  prima la deputați, domnul e primul la senatori.

Și o iau de la capăt cu horitul pe la nedei.

I-au păcălit pe oamenii de valoare din partid să le țină trena la toate târnosirile de biserici, la ospețele, șezătorile și serbările din județ și acum aceia n-au mai încăput pe liste.

I-au prostit pe tinerii entuziaști (unii și talentați) să le facă alai prin târgurile comunale, să le pună filmulețe pe Tik-Tok, să le scrie texte în limba română, să le facă mii de poze prin iarmaroace și acum niciunul dintre tinerii aceia nu a apucat nici măcar un loc în coada listei, măcar așa, de impresie artistică.

Hai, că ce-a fost a fost. Am pierdut, da las că nu-i rău.

Pentru rezultate mai puțin dezastruoase la alegerile locale, în urmă cu patru ani, Lucian Heiuș a fost obligat să demisioneze de la președinția organizației județene PNL și partidul a intrat în epoca Vetuța.

Acum, munca de partid se reia acolo unde se fac politicile liberale în ultimul timp, la nedeile câmpenești, pe lângă ceaune.

Întrebat, într-o emisiune de televiziune, care ar fi măcar trei măsuri liberale luate de PNL, partid aflat la guvernare, în actuala legislatură, vorbetele desemnat să reprezinte liberalismul la televizor s-a făcut că-și scapă ochelarii sub pupitru și-au băgat publicitate.

Că în afară de apărarea vehementă a cotei unice de impozitare, omul n-avea ce să mai zică. Încercăm să copiem PSD-ul, să trăiți, și să ne strecurăm și noi cum putem.

Partidul oamenilor de afaceri, al antreprenorilor, al micilor sau mai marilor întreprinzători, ocrotitorul inițiativei private, al statului minimalist și al concurenței loiale a fost căpușat definitiv la vârf de bugetari sinecuriști, care-și recrutează votanții din funcționărimea fără mari pretenții de la viață de prin orășelele depopulate și dintre sătenii care au vreo ciudă pe primarul PSD.

Și dacă le mai pică ceva la plasă și din adunările pestrițe de la zilele comunei, mai un banc, mai o bere la plastic, un virșlu, o promisiune că să fie bine să nu fie rău, atunci treaba-i făcută, Doamne dă bine și ne vedem în Parlament!

Alin Bena

Despre cum și-au bătut joc de statutul PNL – citiți AICI

Despre cum conducerea filiale județene PNL a încălcat deciziile partidului – citiți AICI

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente