marți, mai 14, 2024
No menu items!
AcasăAdministrațieVin primii bani pentru Deva, pe proiectele PNRR: 15,5 milioane euro. Pentru...

Vin primii bani pentru Deva, pe proiectele PNRR: 15,5 milioane euro. Pentru ce vor fi folosiți

Primele șase proiecte depuse de Primăria Municipiului Deva în cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență (PNRR) au fost aprobate – a anunțat, miercuri, primarul Municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea.

Cele șase proiecte care au obținut aprobarea pentru finanțare sunt în valoare totală de aproximativ 15,5 milioane de euro.

Urmează etapa de încheiere a contractelor de finanțare.

Acești bani vor fi folosiți pentru realizarea următoarelor obiective:

COMPONENTA C5 – Valul Renovării

1. Renovarea energetică a Grădiniței și a Clădirii Liceului de Arte ”Sigismund Toduță” – Str. Ciprian Porumbescu, nr.4 din Municipiul Deva

2. Renovarea energetică a Școlii Generale situată pe Bulevardul Dacia, nr.8, aparținând de Liceul Tehnologic Transilvania din Municipiul Deva

3. Renovarea energetică a Grădiniței cu Program Prelungit nr.7 – Aleea Patriei, nr.6 din Municipiul Deva

COMPONENTA C10 – Fondul Local

1. Achiziționarea de vehicule nepoluante – microbuze electrice în parteneriat cu alte UAT-uri pentru a acoperi transportul public pe rutele Deva – Simeria – Băcia; Deva – Șoimuș – Certeju de Sus – Hărău; Deva – Cârjiți – Peștișul Mic – Cerbăl;

2. Construirea a 4 module nZEB, regim de înălțime parter plus 2 etaje, cu un total de 48 de unități locative pentru tinerii din municipiul Deva.

3. Plan Urbanistic General în format digital pentru Municipiul Deva

Reamintim că Primăria Municipiului Deva a depus 26 de cereri de finanțare în cadrul PNRR, pe trei componente ale programului.

Cele șase cereri de finanțare aprobate astăzi sunt primele care au obținut acordul de finanțare. – a anunțat primarul municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea.

Dacă ai o știre, scrie-ne la: contact@newshd.ro

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente