miercuri, mai 8, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEUn autoturism cu trei tineri S-A RĂSTURNAT la Teliuc. Un tânăr a...

Un autoturism cu trei tineri S-A RĂSTURNAT la Teliuc. Un tânăr a ajuns la spital. Şoferul are 18 ani și este ÎNCEPĂTOR

Pompierii Detașamentului Hunedoara au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă dotată cu modul de descarcerare în localitatea Teliucu Inferior ( DJ 687E) unde a avut loc un accident rutier.

La fața locului, echipajele operative au constatat faptul că un autoturism în care se aflau 3 tineri, s-a răsturnat pe plafon.

În urma evenimentului, un minor în vârstă de 17 ani a primit îngrijiri medicale și ulterior a fost transportat la UPU Hunedoara de către echipajul Serviciului de Ambulanță Județean, pentru investigații suplimentare.

Pompierii au acționat totodată, pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor în astfel de cazuri.

ACTUALIZARE: Ce au aflat polițiștii. Cum s-a produs accidentul

La data de 15 noiembrie 2023, ora 09:34, un tânăr de 18 ani, din municipiul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 687E din direcția Hunedoara înspre Ghelari, la ieșire din localitatea Teliucu Inferior, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, în condiții de carosabil umed, a pierdut controlul direcției de deplasare.

Autoturismul s-a izbit de stâncile de pe partea dreaptă a sensul său de mers, după care s-a răsturnat pe marginea carosabilului.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a unui pasager de 17 ani, aflat în partea stânga spate a autoturismului

Victima a fost preluată și transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: ISU Hunedoara/IPJ Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente