miercuri, mai 8, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEACCIDENT la intrarea în Brad: Șoferul de 65 de ani a rămas...

ACCIDENT la intrarea în Brad: Șoferul de 65 de ani a rămas încarcerat după impact. Traficul a fost blocat pe un sens

Salvatorii Secției de Pompieri Brad au intervenit de urgență, astăzi, la un accident rutier care a avut loc pe DN 76, la intrarea în municipiul Brad, dinspre Deva, în zona viaductului de la intrarea în oraș.

Accidentul a survenit în urma impactului autoturismului cu parapetul metalic ce delimita partea carosabilă și a cauzat rănirea conducătorului auto, un bărbat în vârstă de 65 de ani, care a rămas încarcerat.

Foto: ISI Hunedoara

La fața locului au fost mobilizate un echipaj cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță cu un echipaj SMURD care au extras victima din autovehicul.

Salvatorii au constatat că șoferul autoturismului avea un traumatism toracic și suspiciune de fractură a bazinului, astfel că au transportat victima la spitalul din Brad pentru investigații suplimentare și asistență medicală de specialitate.

Foto: ISU Hunedoara

În timpul intervenției traficul a fost blocat pe un sens de circulație.

Totodată, în același timp cu desfășurarea misiunii de salvare a conducătorului auto, pompierii din Brad au asigurat și măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor care ar fi putut izbucni în orice moment.

Cauzele exacte ale producerii accidentului urmează să fie investigate de instituțiile care au competențe în astfel de situații.

Sursa: ISU Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente