duminică, mai 19, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEATENŢIE: Trafic rutier ÎNCHIS pe un sector din autostrada A10 Sebeș-Turda, pentru...

ATENŢIE: Trafic rutier ÎNCHIS pe un sector din autostrada A10 Sebeș-Turda, pentru 30 de zile

Începând de miercuri, 1 februarie 2023, se închide circulația pe 1 km din autostrada Sebeș – Turda, timp de 30 de zile, pentru remedierea unor deficiențe apărute în perioada de garanție – a anunţat CNAIR.

Pentru remedierea unor deficiențe apărute în ultima perioadă, la cererea constructorului, CNAIR a luat decizia ca începând de miercuri, 01.02.2023, ora 10:00, timp de 30 de zile, traficul să fie închis pe sensul de deplasare Sebeș – Turda, de pe A10, pe sectorul cuprins între km. 15+760 – 16+800.

Pe perioada instituirii restricțiilor traficul va fi deviat astfel:

Ieșirea de pe autostradă se va realiza prin nodul rutier Alba Iulia Nord, prin breteaua 3, către sensul giratoriu de pe DN 1, km. 386+140, din care se va realiza și revenirea pe A10, prin utilizarea bretelei de acces 4.

Menționăm că toate lucrările necesare vor fi efectuate de constructor din fonduri proprii, acestea fiind în perioada de garanție.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent în zona cu restricții și să respecte semnalizarea rutieră din zona lucrărilor. – a comunicat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente