sâmbătă, mai 4, 2024
No menu items!
AcasăTimp liberAutobergamo intră în luptă duminică, la Deva, pentru a redeveni Campioana României...

Autobergamo intră în luptă duminică, la Deva, pentru a redeveni Campioana României la futsal

Autobergamo Deva, vicecampioana României la futsal, reia duminică, 11 septembrie, lungul drum spre trofeul suprem al Campionatului Naţional de Futsal. Este al zecelea an al clubului Autobergamo Deva în elita futsalului românesc.

Duminică va fi primul joc al echipei devene în noua ediție de campionat, meciul din prima etapă fiind amânat la solicitarea echipei FK Odorheiu Secuiesc, aceasta având jucători convocați la națională U19, care a participat recent la campionatul european de futsal U19.

„Bună ziua!

Autobergamo Deva joacă duminică, 11 septembrie, la Sala Sporturilor din Deva, primul meci din noul campionat în compania CFR Timișoara.

Partida va începe la ora 18:00, intrarea se face cu plata unui bilet de 10 lei. De-asemenea, pentru doritori se pun la dispoziție abonamente în valoare de 100 lei, care cuprind și un suvenir cu însemnele Autobergamo.

În alta ordine de idei, pe adresa clubului au sosit trei convocări la Loturi Naţionale: Dini și Sergiu în România, Iulică în Moldova. Bravo tinerilor noștri jucători!

Succes în noul sezon tuturor componenților lotului!

Hai Autobergamo! Totul pentru Deva!” – a scris principalul finanaţator şi preşedintele clubului Autobergamo Deva, Dorin Popa.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente