joi, mai 30, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTȘOCANT: Atac cu TOPORUL la Primăria Hațeg - VIDEO cu momentul capturării...

ȘOCANT: Atac cu TOPORUL la Primăria Hațeg – VIDEO cu momentul capturării agresorului

Joi, în jurul orei 12:00, Poliția Orașului Hațeg a fost sesizată pe numărul de urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat înarmat cu un topor a spart mai multe geamuri din sediul Primăriei Orașului Hațeg și a urcat la etajul 1 al instituției, nemulțumit fiind de faptul că nu i-a fost acordată o locuință socială (nu au rezultat victime în urma acțiunii bărbatului).

Imediat, la fața locului s-au deplasat polițiștii de ordine publică împreună cu o patrulă de jandarmi, care l-au imobilizat pe bărbat și l-au condus la sediul Poliției Orașului Hațeg.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, din Hațeg, urmează a fi reținut pentru 24 de ore.

Sursa: IPJ Hunedoara

ACTUALIZARE: ”Cetățeanul înarmat cu un topor ce a distrus mai multe geamuri din sediul Primăriei orașului Hațeg, nemulţumit fiind de faptul că nu i-a fost acordată o locuinţă, NU a depus nici o CERERE la Primăria orașului Hațeg în vederea atribuirii unei locuințe construite din fondul locativ de stat, socială sau în blocul A.N.L.
Locuinţele menționate mai sus, se repartizează prin Hotărâri ale Consiliului Local în condiţiile prevederilor legale.
Pentru a beneficia de locuință construită din fondul locativ de stat, socială sau în blocul A.N.L, solicitanții trebuie să fie persoane îndreptățite care îndeplinesc, în mod cumulativ, anumite condiții și obțin punctajul necesar repartizării locuinței”
– au transmis, vineri, reprezentanții Primăriei Hațeg.

Sursa video: Inspectoratul de Jandarmi Judetean „Decebal” Hunedoara
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente