luni, aprilie 15, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATENU RATA OFERTA SENZAȚIONALĂ: Un SRL din Deva angajează DOI ADJUNCȚI AI...

NU RATA OFERTA SENZAȚIONALĂ: Un SRL din Deva angajează DOI ADJUNCȚI AI PROCURORULUI GENERAL

Societatea comercială DECOVIT PRODCOM SRL din Deva angajează ADJUNCT AL PROCURORULUI GENERAL, două persoane.

Dacă doriți să aplicați pentru poziția de adjunct al Procurorului General trebuie să știți că sunt necesare doar studii postliceale iar angajarea se face pe o perioadă nedeterminată.

Tentanta ofertă de angajare a apărut astăzi în lista cu locurile de muncă vacante în județul Hunedoara, publicată de AJOFM Hunedoara.

.

O parte din oferta de locuri de muncă disponibile, publicată de Agenția Județeană Pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Hunedoara:

.

AJOFM Hunedoara a șters urgent postarea cu locurile de muncă vacante

ACTUALIZARE: La câteva minute de la apariția acestui articol, AJOFM Hunedoara A ȘTERS POSTAREA cu locurile vacante în județul Hunedoara. După aproximativ O ORĂ , AJOFM Hunedoara a postat din nou listele cu locurile de muncă vacante – de unde a eliminat, însă, cea mai tentantă ofertă, aceea a SC DECOVIT PRODCOM SRL din Deva, care dorea să angajeze ADJUNCT AL PROCURORULUI GENERAL, două persoane.

AJOFM Hunedoara a ținut să facă și o precizare:

”Responsabilitatea privind corectitudinea datelor referitoare la locurile de munca vacante, revine angajatorului. Introducerea datelor in aplicatia informatica, corectarea sau modificarea acestora, poate fi realizata doar de angajator.

AJOFM Hunedoara are obligatia de a extrage aceste date din aplicatia informatica pentru a fi prezentate persoanelor interesate.

Instituția noastră a notificat în scris societatea comercială, aceasta fiind singura care are posibilitatea să dea lămuriri legate de locurile de muncă încărcate !” – a precizat Georgeta Angelica Tomuța, directorul AJOFM Hunedoara, pentru NewsHD.ro.

Conducerea instituţiei a simţit nevoia să formuleze şi un COMUNICAT DE PRESĂ pe acest subiect:

……………

NewsHD.ro este un proiect jurnalistic independent.

NewsHD.ro nu este finanţat din bani publici, sub nicio formă, nici direct, nici indirect, de nicio instituție sau autoritate a statului român.

NewsHD.ro nu este finanţat de niciun partid politic.

Contact us: contact@newshd.ro

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente