duminică, octombrie 27, 2024
No menu items!
AcasăAdministrațieAlexandru Luca a depus jurământul și este noul primar al comunei Certeju...

Alexandru Luca a depus jurământul și este noul primar al comunei Certeju de Sus

Sâmbătă, 26 octombrie, a avut loc ceremonia de constituire a Consiliului Local Certeju de Sus și învestirea în funcție a noului primar al comunei, Alexandru Luca.

Sala Căminului Cultural din centrul Certejului a fost plină cu localnici și cu oaspeții sosiți pentru a participa la momentul solemn al depunerii jurământului de către noul primar și de către consilierii locali

Din partea oficialităților, la eveniment au fost prezenți: președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Natalia Intotero, subprefectul Constantin Fulga, secretarul de Stat, Casian Niculescu, deputații Ilie Toma și Viorel Sălan, administratorul public al județului Hunedoara, Costel Avram, primarul comunei Burjuc, Adrian Bartha, consilierii județeni Ioan Demeter și Alin Țambă, viceprimarul comunei Hărău, Moga Petru.

Consilierii care au depus sâmbătă jurământul sunt:

1. Ciobanu Florin-Cosmin – Partidul Social Democrat

2. Rizea Adriana-Iuliana – Partidul Social Democrat

3. Nicoară Daniel-Răducu – Partidul Social Democrat

4. Miclea Raul-Constantin – Partidul Social Democrat

5. Urs Ovidiu-Petru – Partidul Social Democrat

6. Bodrean Adrian-Cristian – Partidul Național Liberal

7. Gabor Mihaela – Partidul Național Liberal

8. Nelega Ioan-Liviu – Partidul Național Liberal

9. Marciuc Dumitru – Partidul Național Liberal

Alături de noua echipă din Consiliul Local, Alexandru Luca, noul primar al comunei Certeju de Sus, a depus jurământul de credință.

Iată ce au declarat cei prezenți la eveniment:

Laurențiu Nistor, președintele Consiliului Județean Hunedoara:

.

Alexandru Luca aduce o energie tânără și o viziune nouă în administrația locală, câștigând încrederea cetățenilor printr-un mesaj simplu și sincer. Prea mult timp comuna Certeju de Sus a stagnat, dar 2024 a fost anul schimbării, iar tânărul primar Alexandru Luca a demonstrat că direcția propusă de PSD este cea corectă.

În calitate de președinte al Consiliului Județean Hunedoara, voi susține necondiționat proiectele ambițioase propuse de primarul Alexandru Luca și de echipa sa. Împreună, ne propunem să continuăm dezvoltarea întregului județ, pentru un viitor mai bun.

Felicitări, Alexandru Luca! Aveți tot sprijinul nostru pentru a transforma proiectele voastre în realitate!

Natalia Intotero, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse:

.

Am fost astăzi alături de un om minunat, la momentul depunerii jurământului pentru funcția de primar.

Luca Alexandru, noul primar al comunei Certeju de Sus, este un tânăr foarte pregătit, muncitor și dornic să aducă o schimbare în bine comunității pe care o reprezintă.

Icoana Sfântului Dumitru, pe care i-am dăruit-o la acest început de drum, în zi de mare sărbătoare creștină, să îi călăuzească pașii, spre bunăstarea locuitorilor comunei Certeju de Sus.

Mult succes în noul mandat, Alexandru Luca, alături de echipa de consilieri locali învestită astăzi!

Costel Avram, administrator public al județului Hunedoara:

.

În această după-amiază, a avut loc ceremonia de depunere a jurământului noului primar din Certeju de Sus, Alexandru Luca, un tânăr ambițios, hotărât să aducă schimbarea în această localitate.

Victoria sa din 9 iunie 2024 a fost una dintre cele mai frumoase – neașteptată pentru unii, dar meritată, fiind rezultatul încrederii oamenilor, în schimbare, într-o nouă viziune.

Alexandru Luca, împreună cu o echipă unită, a câștigat acest mandat printr-o campanie bazată pe dorința autentică de a dezvolta comuna și de a răspunde nevoilor comunității.

Îi dorim mult succes în această misiune și suntem încrezători că, prin muncă și dăruire, va aduce acele schimbări pozitive pe care cetățenii le așteaptă de foarte mulți ani.

Felicitări, Alexandru Luca! Avem toată încrederea în tine și suntem mândri să te susținem pe acest drum!

Primarul Alexandru Luca alături de echipa de tineri consilieri locali ai PSD, la început de drum

MAI MULTE INFORMAȚII DESPRE ALEXANDRU LUCA, NOUL PRIMAR AL COMUNEI CERTEJU DE SUS:

.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente