duminică, mai 19, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATECu ce te-ai ales în viață? Cu ce-ai băut, ce-ai fumat și...

Cu ce te-ai ales în viață? Cu ce-ai băut, ce-ai fumat și cu PERMISUL SUSPENDAT. Cel mai ALCOOLIZAT ȘOFER e din Ilia

În weekendul 21-22 octombrie 2023, polițiștii rutieri hunedoreni au desfășurat o serie de acțiuni de control în trafic, pe principalele artere rutiere din județul Hunedoara, în vederea prevenirii și a combaterii principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere. În doar două zile, polițiștii au aplicat 261 de sancțiuni contravenționale.

Cele mai multe sancțiuni au fost date pentru depășirea vitezei legale

Cele mai multe sancțiuni, mai exact 116, au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

A fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 24 de conducători auto, pentru diferite abateri, precum: depășirea vitezei maxime admise cu peste 50 km/h, conducere sub influența alcoolului sau neacordarea priorității de trecere.  

Recordul pentru beție merge la Ilia

  • În data de 22 octombrie 2023, în jurul orei 00:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Ilia au oprit în trafic, pe strada Libertății, din comuna Ilia, autoturismul condus de un bărbat  în vârstă de 39 ani, din comuna Ilia. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat un rezultat de 1,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferi băuți și drogați peste tot în județ

Hunedoara – alcool și droguri

  • La data de 22 octombrie 2023, în jurul orei ora 10:45, polițiștii au oprit în trafic un bărbat de 62 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea un autoturism pe bulevardul 1848, din Hunedoara. În urma testării bărbatului, aparatul alcooltest a indicat o concentrație de 0,47 mg/l, alcool în aerul expirat.
  • În data de 22 octombrie 2023, în jurul orei 22:15, polițiștii au oprit în trafic un bărbat din comuna Ghelari, care conducea un autoturism pe bulevardul Mihai Viteazu, Hunedoara. Acesta a fost testat cu aparatul din dotare, iar în urma testării au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
  • În data de 21 octombrie 2023, în jurul orei 18:10, polițiștii au oprit în trafic, pe DJ 687, autoturismul condus de un bărbat de 30 de ani, din Hunedoara. Acesta a fost testat cu aparatul din dotare, iar în urma testării au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Petroșani – droguri

  • În data de 22 octombrie 2023, în jurul orei 17:05, polițiștii  Biroului Rutier Petroșani au oprit în trafic, pe strada 1 Decembrie 1918, din Petroșani, autoturismul condus un bărbat de 33 de ani, din Petrila. Acesta a fost testat cu aparatul din dotare, iar în urma testării au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Deva – alcool

  • În data de 22 octombrie 2023, în jurul orei 01:40, polițiștii Biroului Ordine Publică Deva au oprit în trafic, pe bulevardul 22 Decembrie, din municipiul Deva,  autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 34 ani, din comuna Victoria, județul Iași. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest,  rezultatul fiind 0,80 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În toate cauzele prezentate, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală.

Sursa: IPJ Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente