luni, mai 20, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTAccident mortal în Deva, pe Calea Zarandului. O femeie și-a pierdut viața,...

Accident mortal în Deva, pe Calea Zarandului. O femeie și-a pierdut viața, zdrobită de un TIR

Accident mortal, miercuri dimineață, în jurul orei 7, în municipiul Deva, pe Calea Zarandului, în dreptul supermarketului Lidl. O femeie și-a pierdut viața, zdrobită de un TIR care manevra cu spatele.

Din primele informații, se pare că un TIR era manevrat cu spatele și șoferul nu a observat femeia, care se afla în spatele autotrenului și pe care a prins-o sub roți.

ACTUALIZARE ora 08:40:

La data de 16 noiembrie 2022, în jurul orei 06:50, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată  de un bărbat de 38 de ani, din Deva, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la volanul ansamblului rutier format din cap tractor și semiremorcă, pe banda de decelerare din apropierea unui magazin situat pe Calea Zarandului, din Deva, a efectuat o manevră de mers înapoi, moment în care a surprins și accidentat mortal o femeie (care urmează a fi identificată).

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală. – a transmis comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

ACTUALIZARE ora 10:00:

Victima accidentului rutier din această dimineață a fost identificată. Aceasta este o femeie in vârstă de 43 de ani, din comuna Certeju de Sus. – a transmis IPJ Hunedoara.

ACTUALIZARE ora 10:40:

Din sursele News HD, victima este V.E., care locuia în Deva dar avea adresa de domiciliu în comuna Certeju de Sus, satul Săcărâmb.

Dacă ai o știre, scrie-ne la: contact@newshd.ro

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente