vineri, mai 17, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTACCIDENT între Făget și Margina, cu 7 persoane implicate. Intervin două elicoptere...

ACCIDENT între Făget și Margina, cu 7 persoane implicate. Intervin două elicoptere SMURD. Trafic blocat, circulație deviată

Un accident rutier s-a produs marți, în jurul orei 12:00, pe DN 68A, între Făget și Margina, jud. Timiș. Traficul este blocat, circulația este deviată pe DJ682D.

În accident au fost implicate şapte persoane, dintre care doi copii. La faţa locului au intrevenit şi două elicoptere SMURD.

”În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau 7 persoane, dintre care 2 minori şi 5 adulţi. În urma impactului, 1 persoană a rămas blocată într-un autoturism şi a fost extrasă în stare de inconştienţă dar cu semne vitale, iar celelalte persoane implicate în accident au primit îngrijiri medicale la faţa locului”, a transmis ISU Timiş.

„Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, a condus un autoturism pe DN68A dinspre Făget spre Margina, iar la un moment dat a efectuat viraj la stânga către DC107, fără a se asigura, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 35 de ani, care se deplasa pe aceeași direcție de mers fiind angajată în efectuarea manevrei de depășire pe linie continuă.

În urma impactului, cinci persoane au fost rănite, respectiv conducătorul auto și un bărbat în vârstă de 53 de ani, pasager în același autoturism, și doi bărbați de 40 și 62 de ani și o fețiță de 6 ani, pasageri în autoturismul condus de femeie”, a transmis IPJ Timiș.

Pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul Staţiei de Pompieri Făget, cu șase subofiţeri, o autospecială de transport personal şi victime multiple de la Lugoj cu trei subofiţeri, două elicoptere SMURD (de la Arad şi Caransebeş) și două ambulanţe SAJ.

Sursa foto: ISU Timiș

Dacă ai o știre, scrie-ne la: contact@newshd.ro

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente