duminică, aprilie 14, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEAccident, explozie, incendii: 190 de SITUAȚII DE URGENȚĂ în weekendul recent încheiat

Accident, explozie, incendii: 190 de SITUAȚII DE URGENȚĂ în weekendul recent încheiat

De vineri și până duminică seara, pompierii ISU Hunedoara au intervenit pentru gestionarea a 190 situații de urgență: 8 intervenții pentru stingerea incendiilor, 136 intervenții SMURD, 46 alte tipuri de solicitări (descarcerare persoane, salvare animale, misiuni de verificare la secțiile A.T.I. ale unităților spitalicești din județ, etc).

Două dintre cele mai relevante acțiuni ale pompierilor ISU Hunedoara în weekendul recent încheiat:

  • Un incident rutier, la care au intervenit echipajele operative din cadrul Secției de Pompieri Brad a avut loc sâmbătă, 6 august a.c., pe raza localității Luncoiu de Jos.

În urma impactului produs între două autoturisme au rezultat cinci victime, dintre care una a rămas încarcerată.

Accident rutier la Luncoiu de Jos

Pompierii ISU Hunedoara ajunși la locul solicitării au extras victima din autoturism, i-au acordat îngrijiri medicale la fața locului, după care au transportat-o la spital.

Totodată, alte două pasagere au necesitat asistență medicală de urgență, fiind transportate ulterior de către paramedici la o unitate medicală, pentru investigații suplimentare.

  • O intervenție critică pentru salvatori a avut loc vineri, 05 august a.c., în localitatea Călan, unde colegii noștri au intervenit pentru gestionarea urmărilor unei deflagrații ce a avut loc într-o locuință, ca urmare a acumulărilor de gaze.
Explozie într-o locuință din Călan, cauzată de acumularea de gaze

Astfel, salvatorii au extras din casa afectată în totalitate de explozie, un bărbat de aproximativ 60 de ani, inconștient, căruia i-au acordat asistență medicală la fața locului.

După ce a fost stabilizat de către echipajul de prim ajutor, acesta a fost transportat la spital, pentru investigații medicale de specialitate.

Sursa: ISU Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente