vineri, mai 17, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTACCIDENT: Au băut separat dar s-au ciocnit împreună

ACCIDENT: Au băut separat dar s-au ciocnit împreună

Accident rutier cu două victime, vineri seara, în localitatea Costeşti, lângă Orăştie. Două autoturisme s-au tamponat frontal, ambii şoferi erau băuţi.

La data de 14 octombrie 2022, ora 23:15, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe DJ 705A, în localitatea Costești, a avut loc un accident rutier.

Poliţiştii ajunși la fața locului, au constatat că un bărbat în vârstă de 62 de ani, din municipiul Orăștie, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 705A, din direcția Orăștie spre Costești, în dreptul unui imobil din localitatea Costești, într-o curbă la dreapta, a pătruns pe sensul opus de mers, tamponându-se frontal cu un alt autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, din municipiul Orăștie.

În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a celor doi conducători auto.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie în valoare de 0, 61 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul în vârstă de 62 de ani și o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul în vârstă de 45 de ani.

Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. – a comunicat IPJ Hunedoara.

Sursa: IPJ Hunedoara/ foto: ISU HUnedoara

Dacă ai o știre, scrie-ne la: contact@newshd.ro

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente