duminică, mai 19, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATESURPRIZĂ: A apărut AL TREILEA ELEV din județul Hunedoara cu MEDIA 10...

SURPRIZĂ: A apărut AL TREILEA ELEV din județul Hunedoara cu MEDIA 10 LA BAC, după contestații

În județul Hunedoara s-au obținut TREI medii de 10 la examenul de Bacalaureat, în sesiunea iunie 2023, după soluționarea contestațiilor. Al treilea elev care a obținut media 10 provine de la  Colegiul Național ”Iancu de Hunedoara” Hunedoara – specializarea Matematică-Informatică.

Inițial, după primele rezultate, acesta obținuse nota 9,75 la proba de Matematică. După contestație și recorectarea lucrării, nota elevului a fost modificată la 10.

Astfel, cei TREI elevi din județul Hunedoara care au obținut MEDIA 10 la examenul de Bacalaureat, în sesiunea iunie 2023, provin de la  Colegiul Național ”Iancu de Hunedoara” Hunedoara – specializările Filologie și Matematică-Informatică, respectiv de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Petroșani – specializarea Științele Naturii.

Cine sunt CEI TREI ELEVI DE 10 la Bac din județul Hunedoara

Iulia-Anamaria Furcă, absolventă a Colegiului Național ”Iancu de Hunedoara” a reuşit să încheie Examenul de Bacalaureat cu media 10. Asta după ce a absolvit liceul ca şefă de promoţie, cu 10 pe linie în toţi cei patru ani!

Ioan-Alexandru Bălănesc, din clasa a 12-a B de la Colegiu Național ”Mihai Eminescu” Petroșani a încheiat examenul de Bacalaureat cu media 10.

Ariana-Ioana Florea, absolventă a Colegiului Național ”Iancu de Hunedoara”, media 10 la Bacalaureat (după recorectarea lucrării la matematică), șefă de promoție cu media 10. Totodată, Ariana a promovat și Evaluarea Națională, acum 4 ani, tot cu media 10.

Felicitări!

În anul școlar anterior au fost PATRU medii de 10 la nivel județean. În anul școlar 2019-2020 au fost NOUĂ medii de 10 în județul Hunedoara.

Procentul de promovabilitate la Bacalaureat în județul Hunedoara, în prima sesiune a examenului național de Bacalaureat 2023, este de 75,94 % (după soluționarea contestațiilor), cel mai mare din ultimii șase ani școlari și PESTE media națională – care este de 75% (după soluționarea contestațiilor).

Lista cu rezultatele finale, după contestații și recorectări, poate fi consultată AICI.

A doua sesiune de examen se va desfășura în perioada 7 – 29 august, fiind precedată de etapa de înscriere (17 – 24 iulie).

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente